Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē VSB - divas boksa cīņas un "Liverpool" - "Tottenham" mačs

Jānis Pārums

Nedēļas nogalē VSB - divas boksa cīņas un "Liverpool" - "Tottenham" mačs
Elvis Mihaiļenko

Sestdien un svētdien „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Darena Barkera un Simones Rotolo boksa cīņu par Starptautiskās Boksa Federācijas (IBF) starpkontinentālo titulu vidējā svarā. Tāpat varēs vērot arī Bernarda Hopkinsa cīņu ar Tavorisu Klaudu par IBF pasaules čempiona titulu pussmagajā svarā, kā arī “Liverpool” – “Tottenham Hotspur” maču Anglijas Premjerlīgā futbolā. Boksa cīņu latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Elvis Mihaiļenko un Aivars Zahārovs.

Bokss nedēļas nogalei

Sestdienas vakarā un naktī svētdienu VSB piedāvā divas boksa cīņas. Par IBF starpkontinentālo titulu vidējā svarā boksēsies anglis Darens Barkers un Simone Rotolo. Vēlāk naktī pēc Latvijas laika IBF pasaules čempions pussmagajā svarā Tavoriss Klauds aizstāvēs savu titulu cīņā ar 48.gadus veco Bernardu Hopkinsu, kurš savulaik bijis pasaules čempions IBF, WBA, WBC, WBO un žurnāla “The Ring” versijās.

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko par Barkera – Rotolo un Hopkinsa – Klauda boksa cīņām: “Barkers ir bijušais Eiropas čempions vidējā svarā. Viņa karjeras svarīgā cīņa bija pret argentīnieti Serhio Martinesu, kuru anglis ar nokautu zaudēja 11.raundā. Rotolo vēl 2007.gadā cīnījās par Eiropas titulu, bet zaudēja Sebastianam Silvestram. Boksa nakts galvenā cīņa, protams, būs Hopkinss pret Klaudu. Pirms diviem gadiem, uzvarot francūzi Paskālu, Hopkinss kļuva par vecāko pasaules čempionu boksa vēsturē. Tagad ir pagājuši divi gadi, un Hopkinss nav kļuvis ne ātrāks, ne izturīgāks. Domāju, ka Bernards mēģinās izmantot savu autoritāti tiesnešu acīs un izdarīt sitienus ar elkoņiem, galvu. Veterāns noteikti vilks laiku, centīsies bieži iet klinčā. Klauds ir fiziski spēcīgs, uzbrūkoša stila bokseris. Viņam svarīgi turēt un pat kāpināt tempu, nepārtraukti uzbrukt ar vairāku sitienu kombinācijām. Ja Klauds visu darīs pareizi, psiholoģiski nesalūzīs un nesadegs, viņa izredzes uzvarēt ir vismaz 60 pret 40.”

Svētdienas pēcpusdienai futbols

Anglijas Premjerlīgā futbolā 29.kārtas spēlē “Liverpool” savā “Anfield” stadionā tiksies ar šobrīd 3.vietas īpašniekiem “Tottenham Hotspur”. Pēdējās divās Premjerlīgas spēlēs “Liverpool” savā laukumā ar 4:0 sagrāva “Swansea” un ar 5:0 izbraukumā “Wigan”. Veiksmīgi ir bijuši arī “Tottenham Hotspur” futbolisti, izbraukumā ar 3:2 apspēlējot “West Ham” un savā laukumā ar 2:1 uzvarot “Arsenal”.

VSB komentētājs Ilvars Koscinkēvičs par “Liverpool” – “ Tottenham Hotspur” spēli: “Desmit kārtas pirms čempionāta beigām abas vienības turnīra tabulā ir savos šās sezonas augstākajos punktos, kas liecina - tās ir labā formā. To pašu noteikti varam teikt arī par šo vienību snaiperiem – uzbrucēju Luisu Svaresu un pussargu Geretu Beilu, kuru kontos ir attiecīgi 21 un 16 vārti. ”Tottenham Hotspur” šobrīd bauda četru uzvaru sēriju, un, ja tā turpinās, var panākt arī otrajā vietā esošos Anglijas čempionus ”Manchester City” futbolistus. Tikmēr ”Liverpool” ierindojas septītajā vietā, un par vietu labāko četriniekā pagaidām var tikai pasapņot. Taču noskaņojums komandā ir diezgan labs - iepriekšējās divās premjerlīgas spēlēs tā guva deviņus vārtus!”

Boksa cīņas kanālā VSB:

• Sestdien, 9.martā 22:00 IBF starpkontintālā titula cīņa. D.Barkers – S.Rotolo
• Svētdien, 10.martā 4:00 IBF titula cīņa smagajā svarā. B.Hopkinss - T.Klauds

Anglijas Premjerlīgas spēle kanālā VSB:

• Svētdien, 10.martā 17:55 Anglijas Premjerlīga. “Liverpool” – “ Tottenham Hotspur”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja