Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Prūsis: emocionālās paģiras pēcolimpiskajā gadā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Viesojoties TV6 iknedēļas sporta apskatā "Overtime TV", Latvijas Bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis nenoliedza, ka pēc olimpiskās sezonas un tajā izcīnītās sudraba medaļas, visu komandu un arī viņu pārņēmušas emocionālas paģiras, kas likušas uzdot jautājumu ko un kā darīt tālāk. Tomēr darbs turpinoties, ir piesaistīti jauni, spēcīgi puiši, kas varētu labi konkurēt ar jau sevi pierādījušajiem stūmējiem. Plašāk skatieties pievienotajā raidījuma fragmentā.

Bez tam, "Overtime TV" šodien pieredzes apmaiņā dalījās šī brīža slavenākais LBL spēlētājs Kaspars Kambala un Latvijas teātra pasaules izcilnieks Uldis Dumpis. Izrādās, abās nozarēs ne tikai atpūšas visai līdzīgi. Kopīga esot pārsteidzoši daudz. Tāpat raidījumā neiztiek bez konfliktiem studijas saimnieku starpā, Dinamo finansiālās situācijas un Latvijas politiskās dzīves apspriešanas kā arī daudz kas cits.

Raidījumu pilnībā skaties TVPlay
#OvertimeTV
Vērtējums: +1