Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Tiesnesis Latiševs pa seju dabūjis tikai Latvijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Jau pēc pāris dienām Latvijas labākais basketbola tiesnesis Oļegs Latiševs dosies uz Londonu, kur trešo reizi savas karjeras laikā tiesās Eirolīgas Final Four. Pa ceļam no Pēterburgas, viņš ar visu koferi viesojās TV 6 iknedēļas sporta apskatā Overtime TV, atklājot gan tiesnešu sadzīves detaļas, gan to, cik dažādu valodu lamuvārdus apguvis, tiesājot visā kontinentā. Starp citu, lai arī fiziski draudi viņam izteikti ne mazums, vienīgo reizi ciest reālā konfrontācijā iznācis tieši Latvijā.

Bez tam, Overtime TV analizē Latvijas hokeja izlases līdzšinējo sniegumu Pasaules čempionātā, vērtē VEF lēmumu LBL finālspēles neaizvadīt Rīgā un skaidro, cik ilgi Sanda Ozoliņa vārds rotās Stenlija kausu.

Tas viss un daudz kas cits skatāms raidījumā Overtime TV ik otrdienu TV6 ēterā, bet katru dienu un nakti - www.tv3play.lv
Vērtējums: +8

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 21:33, pirms 11 gadiem
bija tiesam saistosi skatities interesanti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 23:49, pirms 11 gadiem
Sakarīgs čalis liekās Veiksmi darbā!

     [+] [-]

, 2013-05-08 00:35, pirms 11 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: Puče jau varēja uzprasīt cik liela iespēja Latiševam notiesāt NBA
Nu tomēr tas ir cits basketbols. Ja Latiševs sāktu tiesāt NBA tāpat, kā viņš tiesā Eiropā, tad līdzjutēji viņu noēstu no laukuma. Pie noteikumiem būtu ilgs laiks vajdzīgs, lai pierastu.

     [+] [-]

, 2013-05-08 12:37, pirms 11 gadiem
valtcis rakstīja: Nu tomēr tas ir cits basketbols. Ja Latiševs sāktu tiesāt NBA tāpat, kā viņš tiesā Eiropā, tad līdzjutēji viņu noēstu no laukuma. Pie noteikumiem būtu ilgs laiks vajdzīgs, lai pierastu.
Nejau tāpēc nevarētu tiesāt.
Vnk eiropiešus tur nelaiž iekšā. Eiropietim NBA būt par tiesnesi ir vēl grūtāk, kā trenerim tur būt.