Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Priedulēna: "Šogad lielākais atspēriens, pateicoties tehnikai"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Leldei Priedulēnai, kura šajā sezonā kļuva par Pasaules čempionu junioriem, šī bijusi izšķirošā sezona karjerā - tā, raidījumā "Overtime TV" atzīst gan pati sportiste, gan Latvijas skeletona izlases galvenais treneris Dainis Dukurs, kurš devis uzdevumu tieši šajā sezonā manāmi uzlabot rezultātus. Galu galā, tas izdevies pateicoties sportistes neizsīkstošajām darba spējām un treneru sapratnes augšanai par sieviešu skeletonu. Taču, iespējams, lielākais solis uz priekšu sperts tieši "dzelžos" ar ko Priedulēna startējusi sacensībās šajā sezonā. Tā sportiste un viņas treneris atklāja TV6 iknedēļas raidījumā "Overtime TV", kurā arī šoreiz daudz tika runāts par skeletona dzīves aizkulisēm, niansēm un pārsteigumiem.

Savukārt par meiteņu trenēšanas īpatnībām "Overtime TV" stāsta Latvijas vadošās šķēpmetējas Madaras Palameikas tēvs un treneris vienā personā - Gints Palameiks.

TV6 iknedēļas raidījumu "Overtime TV" pilnībā iespējams skaties portālā SKATIES
#OvertimeTV
Vērtējums: +1