Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Kanālā VSB Anglijas Premjerlīgas 15. kārtas spēles

Andrejs Siliņš

Kanālā VSB Anglijas Premjerlīgas 15. kārtas spēles
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, svētdien un pirmdien „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Anglijas Premjerlīgas 15.kārtas spēles: Newcastle United – Chelsea, Stoke City – Arsenal, Manchester City – Everton, Aston Villa – Leicester City, Leicester City – Liverpool un Southampton – Manchester United.

Anglijas Premjerlīgas 15.kārtā līderi Chelsea izbraukumā spēlēs ar Newcastle, kas pēc neveiksmīgā sezonas sākuma pacēlusies līdz 9.vietai, gan pēdējās kārtās piekāpjoties West Ham un spēlējot neizšķirti ar Burnley. Vicelīderi Manchester City savā laukumā tiksies ar Everton, kam pēdējās divās kārtās bilance izdentiska Newcastle futbolistiem – zaudējums Tottenham Hotspur un neizsķirts ar Hull City. Trešais smagais pārbaudījums pēc kārtas gaida Southampton. Pēc neveiksmēm mačos ar Manchester City un Arsenal, Svētie pirmdien spēlēs ar Manchester United.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Vēl pirms pusotra mēneša Newcastle atradās izkrišanās zonā un komandas galvenā trenera Alana Pardjū atbrīvošana jau bija "dažu dienu formalitāte" . Sekojošās 6 uzvaras pēc kārtas situāciju ir kardināli mainījušas un, lai arī nākamajās divās spēlēs atkal piedzīvots kritums (zaudējums West Ham un neizšķirts pret Burnley), uz sestdienas spēli pret Chelsea Pardjū var doties ar platu smaidu sejā un 9.vietu turnīra tabulā. Chelsea tikmēr turpina spēlēt bez zaudējumiem šajā sezonā un pēc 3 punktiem viņi ierodas arī uz šo spēli. Pēc vienas spēles diskvalifikācijas ierindā atgriežas uzbrukuma līderis Djegu Košta.”

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Smagais pēdējo un arī nākamo nedēļu kalendārs draud padziļināt Stoke City neveiksmju sēriju, kas šobrīd iestiepusies triju zaudējumu garumā. Divi no tiem piedzīvoti pret smagsvariem Liverpool un Manchester United, taču pēc spēles ar Arsenal rindā jau gaida Chelsea un Everton... Tikmēr Arsenal sakarā var teikt, ka viss lielā mērā turas uz Aleksa Sančesa pleciem, kurš kopš pievienošanās komandai 22 spēlēs guvis jau 14 vārtus. Arī iepriekšējā kārtā tieši viņa vārtu guvums pamatlaika pirmspēdējā minūtē ļāva izraut uzvaru pār Southampton!”

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Manchester City pēdējos mačos uzņēmuši teicamus apgriezienus un saviem pretiniekiem neatstāj faktiski nekādas cerības, kamēr Everton iepriekšējā kārtā savā laukumā nespēja pieveikt Hull City. Čempionu rindās turpina uguņot sezonas rezultatīvākais spēlētājs Serhio Agvero, un lai arī liverpūliešiem ir viena no labākajām aizsardzībām Premjerlīgā, šķiet, ka šobrīd argentīnieti apturēt nevar neviens. Ja viss noritēs pēc mājinieku galvenā trenera Manuela Pelegrīni plāna, City uzvarēs un turpinās turnīra tabulā dzīties pakaļ Londonas Chelsea.”

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Aston Villa iepriekšējā kārtā spēja beidzot pārtraukt deviņu neuzvarētu spēļu sēriju (ar 1:0 viesos uzvara pār Crystal Palace), tomēr daudz jautājumu vēl paliek par komandas varēšanu. Lielākā problēma, protams, ir uzbrukums. Šosezon 14 spēlēs gūti tikai astoņi vārti (sliktākais rādītājs līgā) un ar tādu statistiku brīnums, ka komanda nav izkrišanas zonā. Savukārt, Leicester City lai arī gūst vairāk vārtu (14), joprojām ir turnīra tabulas pēdējā vietā. Manuprāt, ja Lesteras komanda uzlabos sniegumu aizsardzībā, tai būs pa spēkam aizvest no Birmingemas pat trīs punktus un pamest izkrišanas zonu.”

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Situācija kopš sezonas sākuma ir mainījusies - Southampton, kas sezonas pirmajās 12 kārtās izcīnīja astoņas uzvaras un sešas nedēļas gozējās līgas otrajā vietā, nonākot aci pret aci ar Anglijas varenajiem, piedzīvojuši pirmos divus zaudējumus pēc kārtas šajā sezonā, savukārt United, kas pirmajās 10 kārtās bija tikuši tikai pie trim uzvarām, nākamajās četrās izcīnīja četras uzvaras pēc kārtas, pakāpjoties uz 4.vietu tabulā. Šī ir cīņa par trešo vietu tabulā, kurā šobrīd atrodas Svētie, taču Sarkanie velni atrodas viena punkta attālumā, tajā pat laikā tā ir cīņa par vietu četriniekā, jo 15.kārtā savā starpā tiekas West Ham United un Swansea City, kas atrodas tabulā turpat blakus, kā arī Arsenal, kas uzvaras gadījumā pār Stoke City var ielauzties pirmajā kvartetā. Gribi palikt četriniekā - obligāti jāuzvar!”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

• Sestdien, 6.decembrī 14:40 Newcastle United – Chelsea
• Sestdien, 6. decembrī 16:55 Stoke City – Arsenal
• Sestdien, 6. decembrī 19:25 Manchester City – Everton
• Svētdien, 7. decembrī 18:25 Aston Villa – Leicester City
• Svētdien, 7.decembrī 20:00 Leicester City – Liverpool
• Pirmdien, 8. decembrī 21:55 Southampton – Manchester United

     [+] [-]

, 2014-12-05 23:32, pirms 10 gadiem
Liverpool spēlēs mājās pret sunderland

     [+] [-]

, 2014-12-06 00:44, pirms 10 gadiem
Kas tas par murgu - Leicester City 2 mači viens pēc otra?!

     [+] [-]

, 2017-08-12 18:22, pirms 7 gadiem
Kurš ir tas klauns , kurš komentē Chelsea spēli ?