Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Video: Overtime TV. Valdis Valters pieminekli sev nevēlas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls
Kuriem jau ir, kuriem tikai būs? Runa ir par pieminekļiem, kas veltīti izciliem sportistiem. Viedākais no sporta apskatniekiem Latvijā Guntis pārliecināts, ka tādi jārada tikai pēc sportista nāves, kaut arī pasaulē ir ne mazums piemēru pretējai pieredzei. Valdis Valters, Gunta tincināts, apgalvoja, ka pieminekli sev nevēlas.

Karstas diskusijas Latvijas vadošā sporta apskata studijā sporta žurnālists Armands Puče, sporta vērotājs Valdis Valters un dzīvesgudrais funkcionārs Guntis izvērsa arī par to vai taisnīgi sodīt treneri kurš spēlēm nepiesaka savus vadošos sportistus, tāpat OvertimeTV studijā šovakar tuvplānā tika apskatīts kalnu slēpošanas inventārs, meklēti dīvainākie sporta veidi pasaulē, analizēta Rigas Dinamo spēle un Dāvja Bertāna, Jāņa Blūma atšķirīgie likteņi savos šī brīža klubos.

Tas viss un daudz kas cits skatāms OvertimeTV TV6 ēterā ik trešdienas vakaru un www.tv3play.lv ik dienu.
Vērtējums: +6

     [+] [-]

, 2012-12-06 14:45, pirms 12 gadiem
Bet buutu pelniijis,tomeer pasaules chempions!
Lai vai kaa paldies kungiem par raidiijumu ljoti intresants,paarsvaraa skatos caur internetu tv3play.