Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB un TV6 piedāvā "Dinamo" spēles ar "Medveščak" un "Slovan"

Andrejs Siliņš

Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic (VSB) un TV6 šonedēļ piedāvā Rīgas Dinamo Kontinentālās Hokeja līgas spēles ar Jekaterinburgas Avtomobilist un Čeļabinskas Traktor. Kanāls VSB pārraidīs arī Omskas Avangard – Helsinku Jokerit maču.

Šovakar Rīgas Dinamo, turpinot cīņu par vietu Gagarina kausa izcīņā, savā laukumā tiksies ar Jekaterinburgas Avtomobilist hokejistiem. Avtomobilist KHL Austrumu konferencē, līdzīgi kā Dinamo Rietumos, šobrīd ieņem 8.vietu. Jekaterinburgas klubs 4 punktus atpaliek no rīdzinieku sestdienas pretiniekiem Čeļabinskas Traktor, bet zem Avtomobilist turnīra tabulā, atpaliekot attiecīgi 2 un 4 punktus, ir Vladivostokas Admiral un Toljati Lada.

Dinamo situācija ir vēl saspringtāka – Ņižņijnovgorodas Torpedo atpaliek tikai vienu punktu, turklāt Pētera Skudras klubs ir aizvadījis par divām spēlēm mazāk kā rīdzinieki.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Turnīra tabula ir parūpējusies, lai šī spēle būtu īpaša - abas komandas ir savu konferenču 8.vietās. Robeža starp turpināt vai neturpināt cīņu par kausu ir trausla un šādos apstākļos spēles spriedze ir garantēta. Pēc divu spēļu diskvalifikācijas izciešanas mūsējiem atgriežas ierindā Māris Bičevskis, no MHL zvaigžņu spēles atpakaļ būs Rodrigo Ābols, labā noskaņojumā ir jābūt Mikam Indrašim, kurš aizvadītajā nedēļā atzīts par KHL labāko uzbrucēju! Būs aizraujošs hokeja vakars!“

KHL spēles kanālā TV6:

• Ceturtdien, 5.februārī 19:15 Rīgas Dinamo – Jekaterinburgas Avtomobilist
• Sestdien, 7. februārī 16:45 Rīgas Dinamo – Čeļabinskas Traktor

KHL spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

• Piektdien, 6. februārī 14:55 Omskas Avangard – Helsinku Jokerit

     [+] [-]

, 2015-02-05 13:07, pirms 9 gadiem
Pag... virsraksts relīzē palicis no iepriekšējās