Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Eirolīgas Top16 sestās kārtas spēles

Andrejs Siliņš

VSB piedāvā Eirolīgas Top16 sestās kārtas spēles
Ainars Bagatskis un Artūrs Štālbergs
Foto: nn-basket.ru

Šonedēļ Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 sestās kārtas spēles: Crvena Zvezda – Kauņas Žalgiris, Madrides Real – Barcelona, Fenerbahce – Dāvja Bertāna Laboral Kutxa, Emporio Armani – Anadolu Efes un Unicaja – Ainara Bagatska Nizhny Novgorod.

Turkish Airlines Eirolīgas TOP 16 sestās kārtas spēlēs Dāvja Bertāna Laboral Kutxa izbraukumā tiksies ar Stambulas Fenerbahce, kas F grupas tabulā ar 3 uzvarām dala trešo vietu ar vēl vienu Stambulas klubu Anadolu Efes. Bertāns spoži aizvadīja pagājušās nedēļas maču ar Emporio Armani, 16 minūtēs gūstot 19 punktus. Visticamāk, Dāvis arī mačā ar Fenerbahce būs galvenais ierocis Laboral Kutx uzbrukumā.

Ainara Bagatska Nizhny Novgorod izbraukumā spēlēs ar Malagas Unicaja, kas līdz šim zaudējusi visos piecos TOP 16 mačos. Panākums pret grupas pastarīti ļautu Nizhny Novgorod neatpalikt no četrām vadošajām komandām – CSKA, Olympiacos, Fenerbace un Anadolu Efes.

E grupā Spānijas derbijā tiksies abi šīs valsts basketbola grandi – Madrides Real un Barcelona. Madrides klubs pagājušā nedēļā mačā ar Telavivas Maccabi piedzīvoja pirmo zaudējumu TOP 16, bet Barcelona piecās spēlēs jau piedzīvojusi divas neveiksmes – pret to pašu Maccabi un Barlīnes ALBA.

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Barcelona un Real spēkošanās nemainīgi saglabā Spānijas basketbola klasikas godu, neraugoties uz to, ka abi grandi ACB savas ierastās pozīcijas pagaidām ļāvuši pārņemt citiem. Lai gan Spānijas izlases spēlētāju īpatsvars abu komandu sastāvos ir sarucis, basketbolisti viens otru ļoti labi pazīst. Tāpēc katra nākamā tikšanās reize ir kā jauns izaicinājums censties pretinieku pārsteigt, lai tiktu pie kārotās uzvaras.”

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Ja Stambulas Fenerbahce cer pirmo reizi kopš 2008.gada iekļūt ceturtdaļfinālā, šī spēle viņiem noteikti jāuzvar. Laboral Kutxa šajā sezonā viesos uzvarējuši tikai vienreiz, toties tas noticis tieši Turcijā (pret Stambulas Galatasaray). Turklāt mēnesis bez izmaiņām sastāvā nācis par labu komandas savstarpējai sapratnei.”

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Spānijas čempionāta līderi Unicaja ir vienīgā komanda TOP 16, kas joprojām nav tikusi pie uzvarām. Viņi būs ļoti motivēti sevi parādīt no labākās puses. Nizhny Novgorod joprojām ir mazliet neprognozējami - spožas spēles mijas ar tādām, kas atstāj daudz jautājumu.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

• Ceturtdien, 5.februārī 21:40 Crvena Zvezda – Kauņas Žalgiris
• Ceturtdien, 5. februārī 23:45 Madrides Real – Barcelona
• Piektdien, 6. februārī 19:55 Fenerbahce – Laboral Kutxa
• Piektdien, 6. februārī 21:55 Emporio Armani – Anadolu Efes
• Sestdien, 7. februārī 00:00 Unicaja – Nizhny Novgorod