Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB rādīs galveno derbiju - "Manchester United"pret "Manchester City"

Andrejs Siliņš

VSB rādīs galveno derbiju - "Manchester United"pret "Manchester City"
Foto: Empics Sport/Scanpix

„Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā 6.aprīlī sekot “Reading” – “Southampton” mačam Anglijas Premjerlīgā. Jau pirmdien, 8.aprīlī, kanālā VSB varēs redzēt Anglijas futbola pēdējo gadu galveno derbiju - “Manchester United” pret “Manchester City”.

Anglijas Premjerlīgā futbolā šobrīd neviens vairs neprasa vai “Manchester City” noliks čempionu pilnvaras. Jautājums ir – kad “Manchester United” izcīnīs savu 20 Anglijas titulu. Tomēr šis fakts ne mazākajā mērā neietekmēs, to, kas notiks “Old Traford” stadionā. Vai drīzāk pat otrādi – “City” faniem bēdas par titula zaudēšanu varētu kaut nedaudz mazināt uzvara pretinieka laukumā. Vislabāk, atkārtojot pagājušās sezonas sniegumu, kad “City” uzvarēja “Old Traford” ar 6:1. Jau sestdien, 6.aprīlī, “Reading” savā laukumā spēlēs ar “Southampton”. Pirmajiem izredzes palikt Premjerlīgā ar katru spēli paliek arvien mazāk, bet arī otros no izkrišanas zonas šķir tikai četri punkti. Kas bezkompromisa futbolu sola arī “Madejski” stadionā.

"Sarkanie velni" praktiski nodrošinājuši titulu

VSB komentētājs Jānis Vuguls par “Reading” – “Southampton” spēli: “Kamēr Kaspars Gorkšs ar "Wolves" cīnās par vietas saglabāšanu Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā, "Reading" Premjerlīgā atrodas pēdējā vietā un viņus no izkrišanas var glābt tikai brīnums. Līdzjutēji un kluba vadība cer, ka tas būs Naidžels Adkinss, kurš tagad apstiprināts par komandas galveno treneri un zīmīgi, ka sezonu viņš sāka pie "Southampton" vadības stūres. Viņa debija ar "Reading" iepriekšējā kārtā nebija pārāk veiksmīga - zaudējums pret "Arsenal" ar 1:4, un mačs pret "Southampton" mājniekiem ir pēdējā cerība, kura tiks saglabāta tikai uzvaras gadījumā.

VSB komentētājs Oskars Morozovs par “Manchester United” – “Manchester City” spēli: “"Sarkanie velni" praktiski sev nodrošinājuši čempionu titulu, septiņas kārtas pirms čempionāta beigām "pilsētniekus" apsteidzot par 15 punktiem. Vienīgais, ko "City" šajā spēlē var darīt, ir glābt savu godu, revanšējoties par pirmā apļa zaudējumu savā laukumā ar 2:3. Pagājušajā sezonas Premjerlīgas spēlē "Old Trafford" stadionā Roberto Mančini vienībai izdevās pazemot mājiniekus, sagraujot tos ar 6:1, tātad "United" šī spēle arī būs iespēja revanšēties par pērnās sezonas pāridarījumu. Tas sola aizraujošu dueli, kāds tas vienmēr ir, tiekoties šīm abām nesamierināmajām konkurentēm no Mančestras.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:

Sestdien, 6.aprīlī 21:25 Anglijas Premjerlīga. “Reading” – “Southampton”
Pirmdien, 8.aprīlī 21:55 Anglijas Premjerlīga. “Manchester United” – “Manchester City”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-04 17:18, pirms 11 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: Manchester United 1 - Manchester City 6 - YouTube

Gluži kā Argentina Jamaica
tavs humors ir vnk konfekte

     [+] [-]

, 2013-04-08 14:44, pirms 11 gadiem
Man City vinnēs.