Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā "China Open" tenisa turnīru

Jānis Pārums

VSB piedāvā "China Open" tenisa turnīru
Pēteris Siksnis un Māris Rozentāls
Foto VSB

Šonedēļ „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā China Open ATP 500 tenisa turnīru. Tajā piedalīsies arī divi šobrīd labākie tenisisti pasaulē – Novaks Džokovičs un Rafaels Nadāls.

China Open tenisa turnīrā šogad piedalās divi šobrīd labākie tenisisti pasaulē - Novaks Džokovičs un Rafaels Nadāls. Serbu tenisists joprojām ir Pasaules pirmā rakete, bet piecos no septiņiem ATP 1000 sērijas turnīriem uzvarējušais Nadāls jau Pekinā Džokoviču var apiet. Abus tenisistus šķir tikai 260 ATP reitinga punkti, un ņemot vērā, ka spānietis pagājušajā gadā China Open nespēlēja, Nadālam pietiek ar tikšanu finālā, lai atgrieztos ranga pirmajā pozīcijā.

China Open tenisa turnīrs tiek rīkots kopš 1993.gada. Pirmajās trijās reizēs turnīrā uzvarēja amerikānis Maikls Čangs, finālā apspēlējot kanādieti Gregu Rusedski, zviedru Andersu Jaridu un itālieti Renco Furlanu. Pēdējo gadu veiksmīgākais tenisists Pekinā ir Novaks Džokovičs, kurš pēdējo četru gadu laikā Pekinā arī ir uzvarējis trīs reizes. Serbs finālos uzvarējis horvātu Marinu Čiliču, spānieti Dāvidu Fereru un francūzi Žo Vilfrīdu Congu.

VSB komentētājs Māris Rozentāls: “Skaidrs, ka turnīra galvenā intriga ir vai un kā Nadāls ATP rangā apies Džokoviču. Visticamāk, ka abi atkal tiksies finālā, un tad jau Nadāls varēs spēlēt kā ranga pirmais numurs. Protams, abiem līdz finālam vēl jātiek. Nadālam pa ceļam ir jāuzvar Berdihs, Isners, bet Džokoviča tīkla pusē ir Ferers, Gaskē un Vavrinka, ar kuru Novaks pēdējās divas reizes pamatīgi pamocījās. Kopumā turnīrs šoreiz ir ļoti spēcīgs – Pekinā spēlē seši no ATP pirmā desmitnieka tenisistiem. Tā kā jau ceturtdaļfināli būs ļoti interesanti un aizraujoši!”

China Open tenisa turnīru tenisā komentēs VSB komentētāji Māris Rozentāls un Pēteris Siksnis.

China Open tenisā kanālā VSB:

• Ceturtdien, 3.oktobrī, plkst. 07:30 China Open tenisā. 1/8 fināli.
• Ceturtdien, 3.oktobrī, plkst. 17:30 China Open tenisā. 1/8 fināli.
• Piektdien, 4.oktobrī, plkst. 09:35 China Open tenisā. 1/4 fināli.
• Piektdien, 4.oktobrī, plkst. 16:30 China Open tenisā. 1/4 fināli.
• Sestdien, 5.oktobrī, plkst. 09:15 China Open tenisā. Pusfināls.
• Sestdien, 5.oktobrī, plkst. 21:30 China Open tenisā. Pusfināls.
• Svētdien, 6.oktobrī, plkst. 11:00 China Open tenisā. Fināls.