Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

VSB un TV6 pārraidīs "Dinamo" izbraukuma spēles KHL Cerības kausā

Jānis Pārums

VSB  un TV6 pārraidīs "Dinamo" izbraukuma spēles KHL Cerības kausā
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Šajā nedēļas nogalē „Viasat” sporta kanāls “Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 pārraidīs Rīgas “Dinamo” izbraukuma spēles Kontinentālās Hokeja Līgas Cerības kausa ¼ fināla sērijā ar Doņeckas “Donbass”. Svētdien VSB piedāvās arī Ufas “Salavat Yulaev” un Magņitogorskas “Metallurg” sērijas sesto spēli. KHL spēles komentēs VSB komentētāji Aivars Zahārovs, Jānis Vuguls, Oļegs Sorokins un Toms Prāmnieks.

Rīgas “Dinamo” izbraukumā pret Doņeckas “Donbass”

KHL Cerību kausa ¼ fināla sērijā starp Rīgas “Dinamo” un Doņeckas “Donbass” rezultāts šobrīd ir neizšķirts – 1:1. Pirmajā spēlē Rīgā “Dinamo” zaudēja ar 2:3, otro uzvarēja ar 4:3. Ar ko pietika, lai no “Donbass” galvenā trenera amata tiktu atlaists Juliuss Šuplers un sezonas atlikušajās spēlēs komandu vadīs Miroslavs Miklošovičs. Lai kā beigtos sestdienas un svētdienas spēles, Rīgā komandas neatgriezīsies. Ja arī Doņeckā katrs klubs izcīnīs pa vienai uzvarai, uzreiz pēc 4.spēles (bez pagarinājuma) spēlētāji izpildīs soda metienu sērijas, kurās tiks noskaidrota komanda, kura turpinās cīņu par Cerību kausu.

VSB komentētājs Jānis Vuguls par spēli: “Ļoti negaidīta bija Juliusa Šuplera atbrīvošana no "Donbass" galvenā trenera amata pēc komandas zaudējuma Rīgā - loģiskāk būtu bijis to izdarīt jau pēc regulārās sezonas vai sagaidīt šīs sērijas beigas. Doņeckā iespēja vadīt komandu cīņās pret “Dinamo” būs Miroslavam Miklošovičam, tomēr maz ticams, ka komandas spēlē kaut kas mainīsies. Cerību kauss ir neprognozējams turnīrs un līdz šim mūsu komandas spēlē esam redzējuši krasi atšķirīgu sniegumu. Katrā no sērijām mūsējie ir aizvadījuši divas labas trešdaļas - ar to pietika lai pārspētu "Torpedo" un panāktu līdzsvaru sērijā pret "Donbass". Andris Džeriņš ar 6(1+5) punktiem uz Doņecku dodas kā Cerību kausa rezultatīvākais spēlētājs, kamēr Pols Šekura ar 3 gūtiem vārtiem ir turnīra labākais snaiperis.”

KHL Cerību kausa spēles kanālā VSB:

• Sestdien, 2.martā 16:55 KHL. Doņeckas “Donbass” – Rīgas “Dinamo”

KHL Cerību kausa spēles kanālā TV6:

• Svētdien, 3.martā 16:55 KHL. Doņeckas “Donbass” – Rīgas “Dinamo”

KHL Gagarina kausa spēles kanālā VSB:

• Svētdien, 3.martā 15:30 KHL. Ufas “Salavat Yulaev” – Magņitogorskas “Metallurg”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2013-03-01 14:06, pirms 11 gadiem
No arēnas Rīga translēt TV6 kanālā bija par dārgu, bet no Ukrainas translēs. Kur tad tas TV6 kantoris atrodas - Debaļcevā vai?

  +2 [+] [-]

, 2013-03-01 14:13, pirms 11 gadiem
Nu drošvien tv6 vienkārši rādīs atkārtojumu vakarā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-03-01 14:14, pirms 11 gadiem
Kas tad tur viņiem pa dārgu bijis ?Viņi visu sezonu var norakstiit uz minusiem ,gribētu redzet statistiku ltv7 un viassat ,man liekas viņiem pašiem bail viņu publicēt ...

     [+] [-]

, 2013-03-01 14:18, pirms 11 gadiem
Kas ta nu ?!

     [+] [-]

, 2013-03-01 14:26, pirms 11 gadiem
valduks rakstīja: No arēnas Rīga translēt TV6 kanālā bija par dārgu, bet no Ukrainas translēs. Kur tad tas TV6 kantoris atrodas - Debaļcevā vai?
Kāda starpība kur viņi atrodās, signālu jau neved ar mašīnu. Rīgā vēl jānopūlās, jāpieslēdz iekārtas arēnā, zaķusalā, bet no ukrainas nav problēmu, ņem signālu no Amosa un laid iekšā savos verķos.

     [+] [-]

, 2013-03-01 15:02, pirms 11 gadiem
žirga88 rakstīja: Kas tad tur viņiem pa dārgu bijis ?Viņi visu sezonu var norakstiit uz minusiem ,gribētu redzet statistiku ltv7 un viassat ,man liekas viņiem pašiem bail viņu publicēt ...
bingo!

     [+] [-]

, 2013-03-01 15:12, pirms 11 gadiem
Oho kads parsteigums. Lkm vinjiem apriebas klausities parmetumus un tapec tagad milja miera labad paradiis pa tv6.

     [+] [-]

, 2013-03-01 15:14, pirms 11 gadiem
Aizsutija sakarnieku uz Donecku lai safiiree tieso parraidi. Shrotu kantoris

     [+] [-]

, 2013-03-01 15:16, pirms 11 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Oho kads parsteigums. Lkm vinjiem apriebas klausities parmetumus un tapec tagad milja miera labad paradiis pa tv6.
Nu ja var saprast, tad tikai izšķirošo spēli svētdien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-01 15:48, pirms 11 gadiem
Iepriekšejas sezona kad paraidija pa LTV7 visiem faniem bija skaidrs-ka vini ieslegs LTV7 programu vini redzes gan izbraukumu gan majas speles un vel dazreiz pat atceros pa nakti vel ieraxtu !!!
Bet viasats-lai dievs stav klāt !pirmas nedeždas speles pret torpedo rādija pa tv6 vis talak nerada-bet tagad atkal radis !!! Šita jus jau atbaidat klientus !!! 100 punkt ka kads atradisies kurs nezinas ka pa tv6 paraidis svetdien
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja