Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:678, Did:0, useCase: 3

Par piedzīvojumu sacensībām "Triatel xRace"

Vēlamies nodot Jums konkrētu informāciju par piedzīvojumu sacensībām "Triatel xRace" saistībā ar distanci, pieteikšanos, dalību, apbalvošanu u.c.

ĪSUMĀ PAR TRIATEL XRACE:

"Triatel xRace" ir piedzīvojumu sacensības, kas ir pa spēkam birojos sēdošām darbiniecēm un pietiekami interesantas un sarežģītas profesionāliem orientieristiem. Sacensības tiek piedāvātas kā komandu saliedējošs pasākums, sportiski un aizraujoši pavadīta svētdiena ģimenes un draugu lokā, un kā nopietnas sacensības pieredzējušiem sportistiem.

Šo sacensību pamatā ir orientēšanās, braukšana ar kalnu velosipēdu, airēšana un peldēšana, kā arī citi aizraujoši un nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi. Sacensību uzdevumi prasīs dalībnieku drosmi, attapību un sadarbību kopējās stratēģijas veidošanā. Būtiskākā atšķirība no citām Latvijā organizētajām sacensībām ir tā, ka Triatel xRace ir vienas dienas piedzīvojumu sacensības, kas nozīmē, ka komandu pavadītais laiks trasē būs no 4- 10 stundām.

Sacensību galvenās vērtības ir kvalitāte, profesionāli distanču plānotāji, speciālo uzdevumu veidotāji, organizatori, kā arī, protams, pozitīvas emocijas un sportisks gars.

PIETEIKŠANĀS:

Sacensībām piesakies, aizpildot pieteikuma anketu (http://xrace.lv/lv/pieteiksanas/ )
Pirms piesakies sacensībām, iepazīsties ar sacensību nolikumu (http://xrace.lv/lv/nolikums/ )
KOMANDU VEIDI UN KLASES:

Komandu veido 3 dalībnieki, kuri ir vismaz 18 gadus veci (16-18 gadus veci jaunieši sacensībās var piedalīties ar vecāku rakstisku atļauju). Komandas var būt: sieviešu, vīriešu un jaukta tipa. Komanda var startēt vienā no divu veidu klasēm: sporta vai tautas klasē. Sporta klase ir vairāk piemērota profesionāliem sportistiem, taču būs arī liels izaicinājums arī pārējiem. Tautas klase ietver vieglākas disciplīnas un būs piemērotāka tiem, kuri ar sportu ikdienā nenodarbojas.
KOMANDU DALĪBAS MAKSA:

Piesakoties vismaz 2 nedēļas pirms sacensībām:
Tautas klase (privātpersonām - 39Ls, uzņēmumiem - 48Ls), Sporta klase (privātpersonām - 48Ls, uzņēmumiem - 60Ls);
Piesakoties nedēļu pirms:
Tautas klase (privātpersonām - 54Ls, uzņēmumiem - 66Ls), Sporta klase (privātpersonām - 69Ls, uzņēmumiem - 84Ls).

Piesakoties uzreiz uz vairākiem seriāla posmiem, komanda saņem dalības maksas atlaidi: uz četriem vai pieciem posmiem - 20% atlaide; uz diviem vai trīs posmiem - 10%.

Dalības maksā iekļauts: sacensības, pusdienas, duša, kartes, sacensību numuri, diplomi un balvas.

SACENSĪBU POSMI:

2. maijs - Ogre, 13. jūnijs - Tukums, 18. jūlijs - Madona, 15. augusts - Rīga un 12. septembris - Valmiera.

Lai gūtu ekstrēmas izjūtas un dienu pavadītu kā piedzīvojumu, komandas var piedalīties kādā no minētajiem posmiem, bet, ja komandā valda sportisks sacensību gars, ir jāpiedalās vismaz četros posmos, lai varētu pretendēt uz galveno balvu.

KOMANDU APBALVOŠANA:

Katrā posmā tiek apbalvotas trīs labākās komandas katrā grupā. Noslēguma posmā Valmierā tiek apbalvotas trīs labākās komandas katrā grupā, kā arī trīs labākās komandas kopvērtējumā pa visiem posmiem un sacensību uzvarētājkomanda, kura iegūst balvu Ls 1 000 vērtībā.
DALĪBNIEKI UN TO IEGUVUMI:

Sportisti, orientieristi - iespēja likt lietā savas spējas un prasmes, kā arī tās attīstīt, veicot jaunus pārbaudījumus.

Ģimenes, draugi - sportiski pavadīta svētdiena, iegūtas pozitīvas emocijas, adrenalīns, jaunas un nebijušas izjūtas, ģimenisku un draudzīgu attiecību nostiprināšana;

Uzņēmumi, organizācijas- lieliska iespēja saliedēt komandu, lai pēc tam vēl labāk darbotos kopīga mērķa labā, piedzīvojums, kas paliks atmiņā vēl ilgu laiku.