Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Populārākie sporta veidi 2023. gadā, uz kuriem likt likmes

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Mūsdienās slēgt derības un likt sporta likmes tiešsaistē ir visai populāra nodarbe. Tā ir lieliska iespēja izbaudīt savus iecienītākos sporta veidus ar īpašu azartu un asumu. Protams, ikvienam azartspēļu cienītājam ir savs individuālais mīļākais sporta veids, taču jūs, iespējams, vēlēsieties uzzināt, – uz kuriem sporta veidiem derības tiek slēgtas visbiežāk. Tāpēc esam sagatavojuši šo rakstu, kurā esam uzskaitījuši sešus populārākos sporta veidus, uz kuriem visvairāk tiek liktas likmes.

1. Futbols
Jā, futbols neapšaubāmi ir sporta veids, kas ir iekarojis līdzjutēju sirdis visā pasaulē, un tas ir viens no populārākajiem sporta veidiem pasaulē, ko skatīties un uz ko likt likmes. Šāda popularitāte ir izdevīga arī no likmju viedokļa, jo daudzi sporta totalizatori, konkurējot un cīnoties par derību slēdzēju uzmanību, pastāvīgi piedāvā lieliskus koeficientus uz lielākajiem notikumiem.

2. Zirgu skriešanās sacīkstes
Likmju likšana uz zirgu skriešanās sacīkstēm ir vēl viens no populārākajiem sporta veidiem pasaulē un arī šajā gadījumā totalizatori saviem klientiem bieži vien piedāvā lieliskus izredzes koeficientus.

3. Teniss
Lai gan teniss nav tik populārs kā mūsu divi iepriekš šajā sarakstā minētie sporta veidi, daudzi derību slēdzēji uzskata, ka tas ir labākais un aizraujošākais sporta veids, uz ko likt likmes. Taisnību sakot, maz kas cits var līdzināties tenisa spraigajai un aizraujošajai cīņai, tomēr jāuzsver – tas ir gaumes jautājums.

4. Regbijs
Regbijs nav populāra spēle visā pasaulē, taču valstīs, kurās to spēlē, tas ir neticami populārs sporta veids. Turklāt, ja šīs spēles tiešraide būtu biežāk pieejama, tādā gadījumā tā šajā sarakstā būtu ierindojusies vēl augstāk par ceturto vietu.

5. Esports
Esports ir kļuvis patiešām iecienīts derību slēdzēju vidū – ir tik daudz dažādu apbrīnojamu spēļu, no kurām izvēlēties. Ja mums būtu jāizvērtē visas šīs spēles atsevišķi, mēs domājam, ka mums būtu nepieciešams vesels jauns raksts, lai tās godīgi novērtētu! No CS: GO līdz League of Legends un daudz citām spēlēm - dažādība, ko jūs atradīsiet labākajās esporta totalizatoru vietnēs, ir vienkārši neticama.

6. Krikets
Ja derību slēdzējs īpaši meklē sporta veidu, kurā iedziļināties, tad nekas nav labāks par kriketu. Tas ne tikai ir neticami stratēģisks, bet arī ir pieejams vairākās dažādās formās. Vēl liels labums ir tāds, ka labākās totalizatoru vietnes ļauj derību slēdzējam izvēlēties, uz kādu kriketu vēlaties likt savas likmes.

Ja esat izlasījis rakstu līdz galam, tad esat iepazinies ar sešiem populārākajiem sporta veidiem, uz kuriem tiek liktas likmes: futbols, zirgu skriešanās sacīkstes, teniss, regbijs, esports un krikets. Taču noteikti tie nav vienīgie sporta veidi - ir vēl daudz citi! Tāpēc atrodiet sev piemērotāko totalizatoru vietni un sāciet aizraujošu azartspēļu pieredzi jau tagad.