Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Bekers sajūsmā par Tomiču, prognozē spožu nākotni

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bekers sajūsmā par Tomiču, prognozē spožu nākotni
Boriss Bekers
Foto: BuzzFoto

Vakar Vimbldonas tenisa turnīrā pārsteigumu sarūpējušais Austrālijas tenisists Bernards Tomičs negrasās apstāties pie sasniegtā un ir nopietni noskaņojies uzvarēt arī nākamo maču, kas viņam rīt būs pret Ksavjēru Malisu. Labus vārdus par jauno talantu teikusi Vācijas tenisa leģenda Boriss Bekers, paredzot Tomičam lielas lietas.

„Labprāt uzvarētu vēl kādu spēli. Nākamajās divās dienās būs tam jāgatavojas mentāli. Un jāgatavojas uzvarai, nevis vienkārši kaut kā nospēlēt. Domāju, ka varu uzvarēt. Jāiet kortā un jātic tam – gluži tāpat, kā to darīju šodien,” pēc uzvaras pār Robinu Soderlingu teica Bernards Tomičs.

Tikai 18 gadus vecais tenisists, pateicoties 4. kārtas sasniegšanai, garantējis iekļūšanu ranga Top 100. Pašreiz Tomičs ieņem 158. vietu, bet pēc nedēļas būs pirmajā simtniekā, pie tam pats jaunākais Top 100 pārstāvis. Tomičs rangā tiks garām Leitonam Hjuitam, tādējādi kļūstot par Austrālijas pirmo numuru.

Labu iespaidu par Tomiču guvis bijušais Vimbldonas čempions Boriss Bekers: „Ļoti labs iespaids. Šī bija pirmā reize, kad viņu redzēju un varu pateikt, ka ir dzimusi jauna zvaigzne! Man ļoti patika viņa nosvērtība. Jā, Soderlings nebija savā labākajā formā, taču Tomičs visu izdarīja pats. No viņa sagaidu vēl vairāk.”

4. kārtā pirmdien Tomičs spēlēs ar Beļģijas veterānu Ksavjēru Malisu, bet uzvaras gadījumā ceturtdaļfinālā var tikties ar Novaku Džokoviču, ar kuru, starp citu, pēdējā laikā regulāri kopā trenējas.

Izmantotie resursi:
AFP

  +2 [+] [-]

, 2011-06-26 09:13, pirms 13 gadiem
Tad, kad letiņi apspēlēs serbus (jebkurā sporta veidā), tad gan es priecāšos! Es lepošos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-26 10:20, pirms 13 gadiem
Cik Tomičš punktus ir jau dabūjis par 3 kārtu pārvarēšanu!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-27 12:46, pirms 13 gadiem
petkins rakstīja: Tad, kad letiņi apspēlēs serbus (jebkurā sporta veidā), tad gan es priecāšos! Es lepošos!
Tu leposies, kad serbi sāks spēlēt hokeju...
Ja tā padomā, tad Gulbis Džokoviču jau ir uzvarējis pieaugušo tenisā.

     [+] [-]

, 2011-06-27 12:59, pirms 13 gadiem
M rakstīja: Tu leposies, kad serbi sāks spēlēt hokeju...
Ja tā padomā, tad Gulbis Džokoviču jau ir uzvarējis pieaugušo tenisā.
Jaa, vienu reizi uzvareeja gan - tas notika 2009.gada saakumaa Brisbenaa (6/4, 6/4). Cetras reizes gan ir arii zaudeejis, bet ne par to es runaaju, teikdams par uzvaraam pret serbiem.