Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Rodiks: "Lopess nospēlēja perfektu maču"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Rodiks: "Lopess nospēlēja perfektu maču"
Felisiano Lopess un Endijs Rodiks
Foto: AFP/Scanpix

Endijs Rodiks pēc zaudējuma Vimbldonas 3. kārtā spānim Felisiano Lopesam (6:7(2), 6:7(2), 4:6)) atzina, ka viņa pretinieks nospēlējis lieliski, bet pašam nav izdevušās lietas, kas agrāk pret šo pretinieku devušas panākumus.

„Šodien nedarbojās tās lietas, kas man agrāk ļāva viņu uzvarēt septiņas reizes – apvedošie sitieni un piespiešana viņu spēlēt aizsardzību no forehand puses. Felisiano šodien ļoti labi servēja, variējot ar savu servi. Man nebija daudz veidu, kā viņu apspēlēt. Lopesam bija lieliska spēle,” pēc zaudējuma atzina Endijs Rodiks.

Amerikānis uzskata, ka šoreiz viņam nebija iespēju uzvarēt: „Viņš vienkārši bija labāks par mani. Labāk pasaku šo, nevis saku, ka pirms trīs gadiem izlaidu uzvaru pret Janko Tipsareviču vai pagājušajā gadā neizmantoju miljons iespēju pret Jensunu Lu. Atskatoties uz tiem zaudējumiem, jāteic, ka tos pieņemt ir grūtāk nekā šodienas neveiksmi. Lopess taibreikos bija lielisks ar otro servi un ne reizi nepieļāva dubultkļūdu. Viņš spēlēja augsta riska tenisu, spējot aizsegt savas vājās vietas. Uzskatu, ka viņš šoreiz nospēlēja perfektu spēli pret mani, tādu, kādu vēl nebija spēlējis.”

Vaicāts, vai nākamajā gadā Rodikam būs nepieciešams spēlēt labāk, Endijs atbildēja, ka neuzskata, ka spēlējis sliktāk par iepriekšējiem gadiem šajā turnīra stadijā: „Arī agrāk 3. kārtā spēlēju tāpat un tiku tālāk. Jums jāsaprot, ka tenisā nav iepriekš uzrakstīta scenārija. Dažreiz spēlēsi labi un zaudēsi, bet citreiz spēlēsi drausmīgi, taču uzvarēsi.”

Spēles statistika liecina, ka Lopesam bija 57 punkti, kas gūti pēc uzbrukuma sitieniem un tikai septiņas nepiespiestās kļūdas. Iespaidīgi...

Izmantotie resursi:
The Championships, Wimbledon 2011 - Official...

  -2 [+] [-]

, 2011-06-24 22:44, pirms 13 gadiem
Vecums nenāk viens, lai cik smagi būtu to atzīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja