Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Ko skatīties "US Open" otrajā dienā?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ko skatīties "US Open" otrajā dienā?
Tomijs Hāss
Foto: AFP/Scanpix

"US Open" organizatori tenisa fanus turnīra otrajā dienā nav iepriecinājuši ar spilgtu programmu. Artūra Eša piedāvāta programma liek neveikli sarkt. Raugoties visā spēļu plānā, grūti atrast trīs potenciāli saistošas spēles, taču ar nelielu piepūli man tas ir izdevies.

Tomijs Hāss – Pols-Anrī Matjē

35 gadus vecā Hāsa un 31 gadu vecā Matjē mačs saved kopā divus tūres veterānus, kuri nav tikušies kopš 2005. gada. Abas savstarpējās spēles Hāsam un Matjē notika tieši togad un abos gadījumos "hard" seguma turnīros ASV. Francūzis uzvarēja gan martā Indianvelsā (7:6(3), 6:3), gan augustā Sinsinati – 6:3, 2:6, 6:1.

Kopš tā laika daudz kas mainījies, taču ne abu talantā un spēlē. Šajā mačā favorīts ir Hāss un vācietim teorētiski vajadzētu uzvarēt. Viņa izredzes uz panākumu vairo Matjē sliktā forma pēc kakla savainojuma – francūzis uzvarējis tikai divas no pēdējām 10 spēlēm. Ja trešo uzvaru pret Hāsu viņam nebūs lemts gūt, tad vismaz parūpēties par skatāmu maču Pols-Anrī varētu gan. Šī būs trešā spēle 17. kortā.

Novaks Džokovičs – Ričards Beraņķis

Plkst. 2:00 Artūra Eša arēnā paredzēta ranga līdera Novaka Džokoviča un Lietuvas labākā tenisista Ričarda Beraņķa pirmā tikšanās. Beraņķis zaudējis visus četrus iepriekšējos mačus pret pirmā desmitnieka tenisistiem, bet karjeras laikā guvis tikai vienu Top 20 uzvaru, kas viņam padevās šogad Hjūstonā, kur tika apspēlēts Hāss. Skaidrs, ka uz sensāciju pret Džokoviču cerēt būtu naivi. Laikā, kad mūsu favorīts Ernests Gulbis turnīru jau pametis, iespējams, Latvijas publikai saistoša varētu būt mūsu kaimiņu spēja novērtēšana. Tiem, kam nenāks miegs vai tenisa atkarība stāv pāri visam, šī spēle būs laikā, kad citos kortos viss būs jau beidzies vai tuvu nobeigumam.

Martins Kližans – Donalds Jangs

Kližans pērn Ņujorkā apspēlēja Žo-Vilfrīdu Tsongu un tika līdz 4. kārtai. Slovāka pašreizēja forma rada šaubas par viņa spējām šogad uzvarēt tikpat mačos – Kližans zaudējis trīs spēles pēc kārtas. Viņam labā ziņa ir tā, ka pretī stāsies Donalds Jangs. Tenisists, kurš arī ir nestabils. No estētikas viedokļa šī spēle jūsu vēlmes neapmierinās, toties gana drāmas, garastāvokļa un vadības maiņas šajā spēlē teorētiski vajadzētu būt. Bez tam abi tenisisti ir kreiļi, kas sola reti pieejamu tenisu. Bijušais junioru reitinga līderis Jangs turnīrā bija spiests spēlēt kvalifikācijā, kurā nostartēja pārliecinoši – visas trīs uzvaras bez zaudētiem setiem. Kližana un Janga spēle būs trešā 11. kortā.

Kur skatīties?

Tiešraides tiek piedāvātas no sešiem kortiem – "Ashe", "Armstrong", "Grandstand", kā arī 11., 13. un 17. korta. Turnīru Latvijā translē Eurosport. Tāpat būs pieejamas tiešraides daudzviet internetā. Stabilas, bet par maksu piedāvā Unibet.com. Bezmaksas var atrast šeit.

Pilns otrās dienas spēļu plāns aplūkojams te.

  -1 [+] [-]

, 2013-08-27 11:33, pirms 11 gadiem
Drīzāk pareizāk ir teikt ko skatīties US Open otrajā naktī!

     [+] [-]

, 2013-08-27 12:15, pirms 11 gadiem
Federer- Zemlja arī varētu nebeigties trīs setos

     [+] [-]

, 2013-08-27 13:37, pirms 11 gadiem
US Open otrajā dienā, skatīšos, kā Dinamo Rīga ar AK Bars sitas.

     [+] [-]

, 2013-08-27 13:38, pirms 11 gadiem
"...nenāk miegs un tenisa atkarība stāv pāri visam..."Miegs tiešām naktī nenāk bieži un kkāda tenisa atkarība arī ir - nu gluži visam jau pāri nestāv .Ceru, ka Nole nesadomās sekot Nišikori piemēram, tas nu būtu bēdīgi priekš manis

  +1 [+] [-]

, 2013-08-27 16:20, pirms 11 gadiem
jau treniņspēles sākušās?

Boooommmm! rakstīja: US Open otrajā dienā, skatīšos, kā Dinamo Rīga ar AK Bars sitas.