Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška nepārvar kvalifikāciju Notingemā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška nepārvar kvalifikāciju Notingemā
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Latvijas tenisists Andis Juška vakar cietis zaudējumu Notingemas (Lielbritānija) „Challenger” vienspēļu turnīra pirmajā kvalifikācijas kārtā. Divos setos ar 4:6, 4:6 viņš piekāpās mājiniekam Krisam Ītonam.

25 gadus vecais Juška, kuram šonedēļ ATP rangā 308. vieta, ir devies uz Lielbritāniju, kur Notingemas pilsētā uz zāliena seguma tiek aizvadīts „Challenger” turnīrs ar balvu fondu 42 500 eiro. Dalībnieku sastāvs tajā ir gana spēcīgs (kā nekā tuvojas Vimbldona), tāpēc Andim bija jāspēlē kvalifikācija, kurā viņš pat nebija starp favorītiem.

Juškas pirmais pretinieks bija mājinieks Kriss Ītons. 22 gadus vecais brits rangā ieņem 468. vietu un Andim šogad jau reizi bija zaudējis (Francijā uz hard seguma ar 3:6, 2:6), tomēr mājas sienas viņam šoreiz palīdzēja. Abos setos Ītons uzvarēja ar 6:4, turpinot cīņu par pamatturnīru.

Tikmēr Juškam vienspēļu turnīrs noslēdzies bez naudas prēmijas un reitinga punktu iegūšanas, bet, iespējams, Andis vēl startēs dubultspēļu turnīrā.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-31 12:08, pirms 14 gadiem
Tas jau sāk palikt neinteresanti, ja nevar "Challange" kvalifikaacijas 1.kārtu pat pārvarēt.

     [+] [-]

, 2010-05-31 14:55, pirms 14 gadiem
Zāliens britam protams parocīgāks. Būtu uz hard, tad Andis noteikti vinnētu. Bet pieredze krājas.