Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai neveiksme arī otrajā turnīrā Argentīnā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai neveiksme arī otrajā turnīrā Argentīnā
Diāna Marcinkeviča. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkeviča (WTA 281.) arī otrajā nedēļā Argentīnas ITF W25 turnīros uz māla seguma uzvaras neguva, Viljamarijā ar 6:1, 6:7(3), 3:6 zaudējot reitingā trīs pozīcijas augstāk esošajai grieķietei Despinai Papamihailai.

Diāna Marcinkeviča bija uzvarējusi visos trīs iepriekšējos mačos pret Papamihailu, no tiem pēdējais gan notika pirms septiņiem gadiem. Diāna šodien Argentīnā bija vadībā ar setu un 2:0, kā arī palika divu punktu attālumā no perfektas bilances saglabāšanas.

Grieķijas tenisistei 2. setā divreiz vajadzēja servēt par mača turpināšanu, un Diāna pirmajā reizē tika līdz 5:4, 30:30 un vēlāk šajā geimā arī divreiz līdz "vienādi", taču mačbumbu iegūt nebija lemts.

Marcinkevičai šogad pamatturnīros izdevies gūt tikai divas uzvaras (2-6). Abas izcīnītas W15 kategorijas turnīrā Manakorā. Viņa trīs nedēļas ilgo vizīti Argentīnā sāka pagājušajā nedēļā Buenosairesā, kur uzvarēja tikai vienā geimā! Marcinkeviča pirms atgriešanās mājās vēl spēlēs Kordovā.

Ranga 935. vietā esošā Sabīne Rutlauka otro nedēļu pēc kārtas nespēja kvalificēties Šarmelšeihas W15 turnīram. Viņa pagājušajā nedēļā zaudēja 2. kārtā, bet šoreiz 3. kārtā jeb finālā, abos gadījumos gūstot vienu uzvaru.

Sabīnei Ēģiptē pirms tam bija perfekta spēle kvalifikācijā, februārī un martā trīs reizes gūstot trīs uzvaras. Viņa vienā no šiem turnīriem arī kļuva par čempioni, kopumā sakrājot astoņas uzvaras.