Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejnieks sasniedz ceturtdaļfinālu Vācijā

Lejnieks sasniedz ceturtdaļfinālu Vācijā
Kārlis Lejnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Latvijas tenisists Kārlis Lejnieks izcīnījis uzvaru Hambahas(Vācija) "Future" tenisa turnīra otrajā kārtā. Šodien ar 6:4, 6:1 pārspēts baltkrievs Nikolajs Fidirko un iekļūts sacensību ceturtdaļfinālā. Tikmēr zaudējumus ITF dubultspēļu turnīra mačos piedzīvojušas Līga Dekmeijere un Diāna Marcinkeviča.

Kārlis Lejnieks (ATP 505.) šodien aizvadīja otrās kārtas vienspēļu maču Hambahā notiekošajā "Future" turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāri. Kārļa pretinieks bija baltkrievs Nikolajs Fidirko (ATP 629.), ar kuru viņš līdz šim nebija cīnījies, taču pirmajā tikšanās reizē pārliecinoša uzvara ar 6:4, 6:1 un vieta ceturtdaļfinālā. Par iekļūšanu tajā latvietis nopelnījis divus ATP reitinga punktus. Ceturtdaļfinālā viņa pretinieks būs Vācijas tenisists Marks Meigels, kurš ATP rangā atrodas 703. vietā. Latvietis ar Meigelu jau savulaik ticies - pirms četriem gadiem turnīrā Vācijā Lejnieks cieta zaudējumu ar 6:7(4), 6:7(4).

Rīt Kārlis cīnīsies ne tikai cīnīsies vienspēļu ceturtdaļfinālā, bet arī dubultspēļu pusfinālā, kur kopā krievu Denisu Matsukeviču pretī stāsies tas pats pretinieks, kas vienspēlēs, - Marks Meigels, kopā ar austrālieti Klintonu Tomsonu. Jāpiebilst, ka šajā turnīrā latvieša un krieva duets ir izlikts ar trešo numuru, bet rītdienas pretinieki - ar pirmo.

ASV pilsētā Lasvegasā zaudējumu ITF turnīrā ar balvu fondu 50 000 ASV dolāri piedzīvojusi Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere. Viņa kopā ar amerikānieti Varvaru Lepčenko cieta zaudējumu ar 3:6, 1:6 ASV duetam Aleksandrai Mjulerai un Ahšai Rolei. Par dalību šajā turnīrā Līga nopelnīja vienu dubultspēļu reitinga punktu.

ITF sērijas turnīrs Gruzijas pilsētā Tbilisi (balvu fonds 25 000 ASV dolāru) beidzies Diānai Marcinkevičai. Vienspēļu pirmajā kārtā Latvijas sportiste zaudēja slovākietei Zuzanai Zlohovai (WTA 405.) ar 7:6(3), 4:6, 3:6, bet dubultspēlēs kopā ar baltkrievieti Viktoriju Jemiaļanavu tika līdz ceturtdaļfinālam, kur ar 3:6, 3:6 piekāpās mājiniecēm Margalitai Čaknašvili un Sofijai Kvacabajai. Turnīrā Diāna nopelnīja vienu vienspēļu ranga punktu un 14 punktus dubultspēļu rangā.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +1 [+] [-]

, 2010-09-30 23:15, pirms 14 gadiem
Stabili Kārlis spēlē