Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvijas klubu čempionātā uzvar "Rīdze"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas klubu čempionātā uzvar "Rīdze"
Artūrs Kazijevs
Foto: Romualds Vambuts

Par Latvijas klubu čempionāta uzvarētājiem vakar pārliecinoši kļuva „Rīdze-XP.lv-1” komanda, finālā ar 4:0 uzvarot „Sēļi-1” komandu. Uzvarētājiem uzvaras guva Andis Juška, Deniss Pavlovs, Artūrs Kazijevs un Aleksandrs Akuličs.

Vakar tenisa centrā „Lielupe” bija laiks noskaidrot Latvijas klubu čempionus tenisā Meistaru grupā. Līdz finālam bija aizcīnījušās tenisa klubu „Rīdze” un „Sēļi” komandas – „Rīdze-XP.lv-1” un „Sēļi-1”. Komandu sastāvi turnīram bija pieteikti diezgan nopietni – „Sēļu” rindās bija gan ukrainis Sergejs Bubka, gan krievi Ledovskis un Matsukevičs, kamēr „Rīdzes” sastāvā bija iekļauti visi labākie šī brīža Latvijas sportisti – Ernests Gulbis, Andis Juška un Deniss Pavlovs.

Protams, visi šie tenisisti kortā nedevās, tomēr ļoti sīva cīņa par uzvaru tomēr neiznāca. Uzvarētāja noteikšanai bija paredzēts izspēlēt četras vienspēles un divas dubultspēles, tomēr šoreiz līdz dubultspēlēm nemaz netika – „Rīdze” uzvarēja visas četras vienspēles. Andis Juška ar 6:2, 6:2 pieveica Oskaru Vaski, Deniss Pavlovs ar 7:6, 7:6 tika galā ar Mihailu Ledovski, Aleksandrs Akuličs ar 6:2, 6:1 pārspēja Jāni Skroderi, bet vienīgo setu pret „Rīdzi” prata paņemt Rihards Emuliņš, zaudējot Artūram Kazijevam ar 3:6, 6:1, 1:6.

Trešo vietu izcīnīja tenisa tenisa centra „Ādaži” sportisti, bet ceturtie - kluba „Spars” pārstāvji. Sieviešu konkurencē čempiones jau bija zināmas – uzvara „Rīdzes pamatskolai”, sudrabs Liepājas tenisa skolai, bet bronza tenisa centram „Ādaži”.

Izmantotie resursi:
tennislatvia.lv