Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone cieš sakāvi ceturtdaļfinālā, tikai vienreiz uzvarot serves geimā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone cieš sakāvi ceturtdaļfinālā, tikai vienreiz uzvarot serves geimā
Kamilla Bartone. Foto: Oeiras Open

19 gadus vecā Latvijas tenisiste Kamilla Bartone (WTA 418.) Fersmoldas ITF W60 turnīra ceturtdaļfinālā ar 4:6, 1:6 zaudēja vakar 23. dzimšanas dienu nosvinējušajai zviedrietei Mirjamai Bjerklundai (WTA 360.), trešajā turnīrā pēc kārtas apstājoties ceturtdaļfinālā.

Bartone māla seguma turnīrā Vācijā līdz ceturtdaļfinālam tika no kvalifikācijas, kopumā gūstot četras uzvaras. Piektajā mačā nepamierinoša servēšana – pirmā serve tikai 45%, ar to uzvarot tikai 40% izspēļu (12/30). Or otro servi netipiski labākas sekmes (13/37). Viņa spēja uzvarēt tikai vienā no deviņiem serves geimiem.

Kamēr Bjerklundai tas bija sezonas pirmais ITF ceturtdaļfināls, Bartone piekto reizi tikusi tik tālu (1-4). Tiesa, vienīgā uzvara gūta sezonas pirmajā ceturtdaļfinālā februārī W15 turnīrā Viljenā (Spānija).

Bartone trīs turnīrus pēc kārtas, kā arī četrus no pēdējiem pieciem pabeigusi ar zaudējumu ceturtdaļfinālā, kas notika arī W25 turnīros Liepājā un Hāgā, kā arī W100 turnīrā Kontreksvilā. Šonedēļ Fersmoldā nopelnīti 23 WTA punkti.