Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška zaudē finālu Ostravā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška zaudē finālu Ostravā
Andis Juška
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas un Krievijas tenisistu Anda Juškas un Aleksandra Kudrjavceva duets šodien piedzīvojis zaudējumu Ostravas (Čehija) dubultspēļu turnīra finālā. Ar 3:6, 4:6 viņi piekāpās francūžiem Olivjē Šaronam un Stefānam Robēram. Turnīrā Andis nopelnīja 48 dubultspēļu ranga punktus.

Dubultspēļu turnīrā Ostravā Andis Juška par pārinieku bija ir sarunājis krievu Aleksandru Kudrjavcevu un šī sadarbība izrādījās itin sekmīga. Lai arī viņi nebija starp četriem izliktajiem duetiem, tomēr tika pat līdz finālam, kura šodien tikās ar Francijas duetu Olivjē Šarons un Stefāns Robērs. Diemžēl finālā pie panākuma tikt neizdevās – zaudējums ar 3:6, 4:6. Par fināla sasniegšanu Andis nopelnīja 48 dubultspēļu reitinga punktus, kā arī 1325 eiro prēmiju. Atgādinām, ka vienspēļu turnīrā Juška nopelnīja 3 reitinga punktus un 440 eiro prēmiju par kvalifikācijas pārvarēšanu.

Ne tik labi Prāgas „Challenger” turnīra kvalifikācijas turnīru uzsācis Kārlis Lejnieks (ATP 377.). Jau pirmajā kārtā viņš cieta pamatīgu sakāvi pret mājinieku Dušanu Lojdu (ATP 210.) – 3:6, 1:6. Jāpiemin, ka Lojda 2006.gadā uzvarēja „US Open” junioru vienspēļu turnīrā.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home