Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Šnīdere zaudē 2. kārtā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere un Šnīdere zaudē 2. kārtā
Līga Dekmeijere un Petija Šnīdere

Latvijas un Šveices tenisistu duets Līga dekmeijere un Petija Šnīdere šodien piedzīvojušas zaudējumu Maiami WTA dubultspēļu turnīra 2. kārtas mačā. Ar 6:2, 5:7, 7:10 viņām nācās atzīt vienu no sacensību galveno favorīšu – Lisas Reimondas un Renē Stabsas – pārākumu.

Pirmdien Maiami atkal lija, tāpēc spēles atkal iekavējās. Pēcpusdienā, pēc vairāku dienu atpūtas 2. kārtas maču dāmu dubultspēļu turnīrā varēja aizvadīt arī Līga Dekmeijere un viņas pāriniece, šveiciete Petija Šnīdere. Otrajā kārtā viņām pārbaudījums vēl nopietnāks nekā pirmajā – ar 4. numuru izliktais Lisas Reimondas (ASV) un Renē Stabsas (Austrālija) duets. WTA dubultspēļu rangā šim tenisistēm attiecīgi 15. un 8. vieta, kamēr Līgai un Petijai 59. un 41. pozīcija.

Spēles sākums Latvijas un Šveices duetam izdevās – jau otrajā geimā viņas varēja uzvarēt pie pretinieču serves, bet paveikts tas tika nedaudz vēlāk un iegūta 4:1 vadība. Seta turpinājumā Dekmeijerei un Šnīderei padevās vēl viens breiks, bet pašu serve tika uzvarēta, kas pēc 25 minūtēm jau deva pirmo uzvarēto setu – 6:2.

Otrajā setā abiem duetiem izdevās labi spēlēt pie savām servēm, līdz septītajā geimā Dekmeijere un Šnīdere no 30:0 vadības tomēr atdeva savas serves geimu, ļaujot pretiniecēm pirmo reizi mačā tikt priekšā. Pie 5:4 Reimonda un Stabsa nespēja izservēt setu, divas neizmantotas setbumbas un 5:5, tomēr viņām tika dota vēl viena iespēja, kad Dekmeijere otro reizi pēc kārtas tika nobreikota. Ar otro piegājienu favorītes nekļūdījās un panāca supertaibreiku – 7:5.

Jau pašā tā sākumā Dekmeijere un Šnīdere nokļuva iedzinēju lomā (0:3), taču izdevās neatpalikt un supertaibreika vidū neizšķirts – 5:5. Diemžēl turpinājums atkal sekmīgāks padevās pretiniecēm, kuras izmantoja otro mačbumbu, lai uzvarētu supertaibreikā (10:7) un mačā.

Par otrās kārtas sasniegšanu gan Dekmeijere, gan Šnīdere ieguva pa 150 reitinga punktiem, kā arī 5750 ASV dolāru prēmiju katra. Nākamais turnīrs Līgai gaidāms jau jaunnedēļ – WTA „International” sacensības citā ASV pilsētā Pontevedrabīčā.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-30 15:02, pirms 14 gadiem
Ar ko kopā Līga spēlēs?