Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška zaudē arī dubultspēli Seulā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška zaudē arī dubultspēli Seulā
Andis Juška
Foto: Gintars Kavacis

Latvijas tenisists Andis Juška šodien pārī ar krievu Dmitriju Sitaku cietis neveiksmi Seulas "Challenger" dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā, tomēr nopelnījis 20 reitinga punktus. Atgādinām, ka vienspēļu sacensībās Andis zaudēja jau pirmajā kārtā.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šajā nedēļā Andis Juška ir devies uz Dienvidkoreju, kur Seulā startēja ļoti nozīmīgā „Challenger” sērijas turnīrā ar balvu fondu 125 000 ASV dolāru. Gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs mūsu tenisists bija iekļauts pamatturnīru, tomēr panākumi izpalika.

Vienspēļu sacensībās Anda pirmais pretinieks bija amerikānis Lesters Kuks, kuram rangā šobrīd 259. vieta (Juškam 226.). Lai arī pirmo setu latvietis uzvarēja, tomēr divos nākamajos izrādīt pretiniekam pretestību īsti nespēja – 6:3, 3:6, 0:6. Līdz ar to turnīru Andis noslēdza bez reitinga punktiem un 1300 ASV dolāru prēmiju.

Nedaudz sekmīgāk izdevās nostartēt dubultspēlēs, kur mūsu tenisista pretinieks bija krievs Dmitrijs Sitaks. Pirmo kārtu viņiem izdevās bez cīņas, jo mājinieki Sun-Jongs Kims un Hjungs-Taiks Lī otrā savainojuma dēļ nespēlēja, bet šodien ceturtdaļfinālā Latvijas un Krievijas duets pārliecinoši zaudēja ceturtdaļfināla maču pret Riku De Vestu (DĀR) un Jen-Sunu Lu (Taivāna) – 3:6, 2:6. Dubultspēļu turnīrā Andis ieguva 20 ranga punktus un 800 ASV dolāru prēmiju.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com