Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Štrombahs Tunisijā sasniedz M-15 turnīra pusfinālu

Štrombahs Tunisijā sasniedz M-15 turnīra pusfinālu
Roberts Štrombahs. Foto: Imago Images/Scanpix

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs piektdien Tunisijā sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) M-15 turnīra vienspēļu pusfinālu, kamēr ASV M-25 sērijas turnīrā neveiksmi ceturtdaļfinālā piedzīvoja Kārlis Ozoliņš.

Štrombahs (ATP 610.), kurš turnīrā izsēts ar otro numuru, pirmās kārtas cīņā ar 7-5, 6-1 pārspēja vācieti Rafaelu Gioti, bet otrās kārtas mačā ar 6-1, 6-2 sakāva serbu Petaru Teodoroviču. Ceturtdaļfinālā Štrombahs ar 6-2, 6-1 bija pārāks pār Krisu van Vīku, kurš pārstāv Dienvidāfrikas Republiku, un pusfinālā stāsies pretī Tao Mu no Ķīnas.

Tikmēr ASV pilsētā Edvardsvilā Ozoliņš (1296.) pirmajā kārtā ar 6-3, 7-6 (7:4) uzvarēja ASV tenisistu Tristanu Makormiku, kamēr otrajā kārtā ar 7-6 (7:5), 6:2 bija pārāks pār japāni Makoto Oči. Ceturtdaļfinālā Ozoliņš ar 6-4, 6-3 atzina Japānas tenisista Džeimsa Kenta Trotera pārākumu.

Edvardsvilas turnīrā vienspēlēs Mārtiņš Rocēns pēc pārvarētas kvalifikācijas piedzīvoja neveiksi pamatturnīra pirmajā kārtā, ar 4-6, 7-6 (7:3) piekāpjoties Ītanam Kvinam no ASV.

Dubultspēļu turnīrā Ozoliņš un Rocēns pirmajā kārtā guva panākumu pār serbu Pedju Krstinu un indieti Sathi Rediju Čiralu, uzvarot ar 6-2, 6-3, taču otrajā kārtā, kas bija arī ceturtdaļfināls, zaudēja japāņiem Oči un Seitam Vatanabem ar 6-7 (7:9), 5-7.

Izmantotie resursi:
LETA


Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
12

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.