Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs atsauc dalību no Saranskas turnīra

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs atsauc dalību no Saranskas turnīra
Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, eSports.lv

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs šodien neuzsāka startu Krievijas pilsētas Saranskas „Challenger” tenisa vienspēļu turnīrā un atsaucis dalību arī no dubultspēlēm. Nespēlēšanas iemesls - muguras sāpes.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā Krievijas pilsētā Penzā „Challenger”turnīrā spēlēja gan Andis Juška, gan Deniss Pavlovs, labāko panākumu abiem svinot dubultspelēs – sasniegts pusfināls. Šonedēļ Andis devās uz Somiju, kur jau vakar izstājās no Tamperes „Challenger”turnīra, bet Pavlovs palika Krievijā – Saranskas „Challenger” turnīrā.

Tā dalībnieku sastāvs bija gana vājš, lai Deniss gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs būtu izlikto vidū. Diemžēl pacīnīties par punktiem neizdevās – muguras sāpju dēļ Deniss neizgāja uz starta šodien paredzētajā vienspēlē, kā arī atsaucis dalību no dubultspēļu sacensībām, kurā bija plānots startēt kopā ar krievu Artjomu Smirnovu.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +1 [+] [-]

, 2009-07-28 19:26, pirms 15 gadiem
Khm, vajag kādu čmuku tenisisti līdzās, piemēram, Soranu Kirstea, lai izmasē to muguriņu un vairs nesāpēs

     [+] [-]

, 2009-07-28 19:26, pirms 15 gadiem
Atkal neveiksme mūsējiem! Veseļojies!

     [+] [-]

, 2009-07-29 21:02, pirms 15 gadiem
Stulbi