Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere pārvar pirmo kārtu un spēlēs pret māsām Viljamsām

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere pārvar pirmo kārtu un spēlēs pret māsām Viljamsām
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar amerikānieti Džuliju Ditiju šodien pārvarējusi Stenfordas WTA dubultspēļu turnīra pirmo kārtu. Ar 6:4, 7:6(5) tika apspēlētas divas citas amerikānietes Bārta un Burdete, bet ceturtdaļfinālā pretiniekos stāsies māsas Viljamsas.

Par savu pārinieci Stenfordas WTA „Premier” tenisa turnīrā Latvijas labākā dubultspēļu meistare Līga Dekmeijere bija sarunājusi amerikānieti Džūliju Ditiju, kura WTA dubultspēļu rangā atrodas tieši vienu vietu virs mūsu sportistes – 67. un 68. Kā atzina Līga, tad ar šo pārinieci viņa centīsies sarunāt arī spēlēšanu „US Open” dubultspēļu turnīrā.

Latvijas un ASV dueta pirmās pretinieces bija wildcard saņēmušās amerikānietes Hilarija Bārta un Lindsija Burdete. Abas sportistes WTA dubultspēļu rangā nemaz neatrodas, tādējādi Dekmeijere un Ditija bija drošas šīs spēles favorītes. Pati spēle gan iznāca ļoti sīva. Mača sākumā abi dueti apmainījās ar breikiem, bet tālāk vieglākā vai grūtākā cīņā tika uzvarētas savas serves. Krietni vairāk breikbumbu setā bija Bārtai un Burdetei, taču ar realizāciju viņām nesekmējās. Desmitajā geimā Dekmeijere un Ditija paveica otro breiku mačā, noslēdzot setu savā labā – 6:4.

Otrajā setā krietni labāk iesāka pretinieces, ilgi turoties priekšā, tomēr Dekmeijere un Ditija atkal spēja atkarot vadību. Pie 5:5 gan atkal tika zaudēta serve, taču tūlīt pat to izdevās atgūt – jāspēlē taibreiks. Tā pirmajā pusē atkal ļoti sekmīgas bija abas amerikānietes (4:2), taču otrajā pusē pieredze darīja savu un kā taibreiku (7:5), tā maču uzvarēja Dekmeijere un Ditija.

Tā kā šis ir WTA „Premier” sērijas turnīrs, tad jau par pirmās kārtas pārvarēšanu mūsu sportiste ir nopelnījusi 120 reitinga punktus un 2500 ASV dolāru prēmiju. Zināmas arī Dekmeijere un Ditija pretinieces ceturtdaļfinālā – tās atkal būs amerikānietes, tomēr krietni zināmākas nekā šodien apspēlētās – māsas Serēna un Venusa Viljamsas.

Izmantotie resursi:
wtatour.com

  +5 [+] [-]

, 2009-07-28 10:05, pirms 15 gadiem
obanā... nu te nu gan priekšā labu pieredzi iegūs veiksmi, jo tā ir vienīgā lieta, kas varētu palīdzēt

     [+] [-]

, 2009-07-28 11:05, pirms 15 gadiem
Galvenais lai netrāpītu!!!!

  -2 [+] [-]

, 2009-07-28 13:05, pirms 15 gadiem
hm...un kas tas tads par paari, kas nav pat rangaa un kuru tomer tik gruti apspeleet??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-28 18:22, pirms 15 gadiem
Līgai tagad izdevība sagādāt sensāciju!