Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Kudrjavcevs iekļūst pusfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Kudrjavcevs iekļūst pusfinālā
Andis Juška
Foto: Gintars Kavacis

Latvijas un Krievijas tenisistu Anda Juškas un Aleksandra Kudrjavceva duets šodien sasniedzis Ostravas (Čehija) dubultspēļu turnīra pusfinālu. Trīs setos viņi ar 2:6, 6:2, [10:3] uzveica slovākus Marko Danisu un Dominiku Hrbatiju. Par pusfināla sasniegšanu katrs no tenisistiem ieguvis pa 29 reitinga punktiem.

Andis Juška šodien turpināja startu Ostravās „Challenger” sacensībās. Lai gan vienspēļu turnīrs latvietim jau galā, tomēr ar sekmēm turpināts starts dubultspēlēs. Kopā ar pārinieku Aleksandru Kudrjavcevu no Krievijas Andis vakar apspēlēja ar 4.numuru izliktos Kadiku Sadiru (Austrālija) un Puravu Radžu (Indija), bet šodien tikās pret slovāku duetu – Marko Daniss un Dominiks Hrbatijs (neraugoties uz to, ka vienspēļu karjeru Hrbatijs beidzis, dubultspēlēs viņš ik pa brīdim vēl uzspēlē).

Maču labāk iesāka slovāki, pārliecinoši uzvarot pirmo setu, taču turpinājumā iniciatīvu jau pārņēma Juška un Kudrjavcevs, pavēršot mača gaitu pa 180 grādiem un izcīnot uzvaru ar 2:6, 6:2, [10:3]. Iekļūšana pusfinālā katram no sportistiem devusi pa 29 reitinga punktiem, kā arī 460 eiro prēmijai. Pusfinālā pretiniekos būs čehs Lukašs Rosols un austrietis Martins Slanars.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home