Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis Igaunijā turpina tikai dubultspēļu sacensības

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis Igaunijā turpina tikai dubultspēļu sacensības
Miķelis Lībietis
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Šonedēļ Tartu pirmajā turnīrā kopš augusta piedalās Miķelis Lībietis, kuram Igaunijā pirmo kārtu izdevās pārvarēt tikai dubultspēlēs.

Latvijas ceturtais numurs elkoņa savainojuma dēļ augustā bija spiests atteikties no "US Open" kvalifikācijas mačiem. Atgriešanās turnīrs notiek šonedēļ Tartu, kur "Futures" līmeņa sacensības tiek rīkotas uz paklāja seguma.

Ranga 863. vietā esošais Lībietis sāka pirmdien ar dubultspēli. Lībietis Igaunijā startē kopā ar Baltkrievijas tenisistu Dmitriju Žirmontu (ATP 317.). Turnīra trešais duets pirmajā mačā ar 7:6(3), 6:3 pieveica Krievijas pāri Jevgeņijs Eļistratovs/Vladimirs Poļakovs.

Zīmīgi, ka vienspēļu turnīrā Lībietim tika ielozēts viņa pārinieks Žirmonts, kuram individuālajās sacensībās pirmais numurs. Lībietim bija daudz iespēju 1. setā, taču tās palika neizmantotas, bet 2. sets pēc tādas notikumu attīstības intrigu neradīja – zaudējums ar rezultātu 6:7(7), 1:6.

Lībietim 1. setā neizdevās realizēt nevienu no trim breikbumbām, pretiniekam nebija nevienas. Miķelis taibreikā zaudēja piecus punktus ar servi, turklāt minibreika pārsvars viņam bija trīs reizes. Bija arī viena setbumba, tiesa, pie pretinieka serves. Lībietis 2. setā vienīgo geimu ieguva uzņemšanā, kad rezultāts bija 0:5.