Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam zaudējums vienspēļu turnīra pirmajā kārtā

Jānis Celmiņš

Juškam zaudējums vienspēļu turnīra pirmajā kārtā
Andis Juška
Foto: Gintars Kavacis

Latvijas tenisists Andis Juška piedzīvojis zaudējumu Korejas „Challenger” tenisa vienspēļu turnīrā. Vienspēļu pirmās kārtas cīņā viņš trijos setos piekāpās amerikāņu tenisistam Lesteram Kūkam 6:3, 3:6, 0:6.

Lesters Kūks, kurš ATP rangā šobrīd ieņem 259. vietu maču iesāka nepārliecinoši, ļaujot Andim Juškam (ATP rangā 226. vieta) izcīnīt uzvaru mača pirmajā setā ar 6:3. Nākamajos divos gan amerikāņu tenisists bija krietni vien pārāks, otrajā un trešajā setā svinot uzvaru attiecīgi ar 6:3 un 6:0.

Jau ziņojām, ka Andis Juška nespēja izcīnīt uzvaras arī Dānijas pilsētas Koldingas „Challenger” tenisa turnīrā oktobra vidū. Vienspēļu pirmās kārtas cīņā viņš ar 4:6, 2:6 piekāpās britam Aleksam Bogdanovičam, bet vēlāk kopā ar Dmitriju Sitaku zaudēja arī dubultspēli.

Jau rīt kopā ar šo pašu krievu tenisistu Juška aizvadīs arī dubultspēli, Korejas „Challenger” turnīra pirmās kārtas mačā tiekoties ar Korejas duetu Kim Jr. / Lī.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-10-27 12:34, pirms 14 gadiem
ai, neveicas mums. Jāsaņemas un jācīnās puišiem !!!