Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Gribēju uzvarēt, lai ko tas prasītu"

Gulbis: "Gribēju uzvarēt, lai ko tas prasītu"
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis pēc pirmās kārtas uzvaras Losandželosas ATP Tour 250 sērijas turnīrā pār slovāku Lukašu Lačko atzinis, ka spēle bijusi grūta, taču galvenais, ka ir izdevies izcīnīt uzvaru.

Jau ziņojām, ka Ernests Gulbis pēc divu mēnešu izlaišanas dēļ savainojuma šonedēļ piedalās ASV pilsētā Losandželosā notiekošajā ATP Tour 250 sērijas tenisa turnīrā "Farmers Classic". Pirmajā kārtā Ernestam izdevās pārvarēt Lukaša Lačko barjeru, kurš tika uzveikts divos setos - 7:5, 7:5. Pēc spēles latviešu tenisists komentējis maču ASV medijiem.

"Tā bija grūta uzvara, jo īsti labi vēl nejutu bumbiņu. Taču galvenais ir sasniegts - tā ir uzvara. Mani nerūpēja, kā es spēlēju. Gribēju tikai uzvarēt - lai ko tas prasītu un ar jebkādu rezultātu, lai iesāktos kāda uzvaru sērija. Jo vairāk mačus es spēlēšu, jo kļūšu labāks," sacīja Gulbis, vēl piebilstams, "Vienīgais, kas šajā spēlē man izdevās labā līmenī, bija serve."

Par gatavošanos pirms atgriešanās tenisa kortā Ernestam arī bija ko teikt: "Biju Tenerifē, kur strādāju ar fizioterapeitu, bet liekas, ka savu sportisko formu līdz galam atgūt nepaspēju."

2. turnīra kārtā Gulbis, kurš ir pasaules 28. numurs, tiksies ar vēl vienu slovāku Karolu Beku (ATP 112.) vai kolumbieti Alehandro Falju (65.), kuri savstarpējo maču vēl tikai aizvadīs.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home
Entertainment and World News on Monsters and...

 +27 [+] [-]

, 2010-07-27 11:26, pirms 14 gadiem
Galvenais lai ir laba motivācija un nosakaņojums

 +11 [+] [-]

, 2010-07-27 11:33, pirms 14 gadiem
Prieks, par Ernestu, ka pēc savainojuma, var un māk uzvarēt.. Veiksmi turpmāk!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-27 12:15, pirms 14 gadiem
Ideāli. vo tā ir attieksme.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja