Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere Stenfordā zaudē arī dubultspēli

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere Stenfordā zaudē arī dubultspēli
Līga Dekmeijere

Neveiksmīgs Stenfordas WTA „Premier” tenisa turnīrs izvērties latvietei Līgai Dekmeijerei – sestdien ciestajai neveiksmei vienspēļu kvalifikācijā aizvadītajā naktī sekojusi arī neveiksme dubultspēļu turnīra pirmās kārtas mačā. Līdz ar to turnīrs Līgai noslēdzies.

Pēc vairāk nekā divu nedēļu cīņām „World Team Tennis” turnīra ietvaros Līga Dekmeijere atgriezusies WTA sacensību apritē, dodoties uz Stenfordas WTA „Premier” turnīru. Sestdienas vakarā Līga izmēģināja spēkus arī vienspēļu kvalifikācijā, divos setos piekāpjoties portugālietei Mišelei Laršerei De Britu (2:6, 1:6), bet lielākus panākumus no Līgas gaidījām dubultspēlēs, jo šajā rangā viņai šobrīd 67. vieta.

Diemžēl pie uzvarām tikt neiznāca. Mūsu sportistes pāriniece turnīrā bija kanādiete Marija Īva Peletjē, kurai dubultspēļu rangā 62. vieta, bet pirmās pretinieces mājinieces Lilija Osterlo un Risa Salameda (dubultspēļu rangā 129. un 89. vieta). Spēli labāk iesāka Dekmeijere un Peletjē – 3:1, 4:2. Pie 5:4 Latvijas un Kanādas duets servēja un ieguva trīs setbumbas, tomēr pamanījās tās neizmantot un vēlāk zaudēja setu ar 5:7. Otrajā setā Dekmeijere un Peletjē lauza cīņas ritējumu un uzvarēja ar 6:2, tomēr sekojošais supertaibreiks izvērtās neveiksmīgs. Pie savas serves izdevās uzvarēt tikai vienu izspēli, bet kopumā zaudējums ar 6:10.

Līdz ar to šis turnīrs Dekmeijerei noslēdzies ar 1 reitinga punkta un 1325 ASV dolāru prēmijas iegūšanu. Pirmās kārtas uzvarētājas savu kontu papildināja ar 120 reitinga punktiem...

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...

     [+] [-]

, 2010-07-27 10:55, pirms 14 gadiem
Nu neiet Dekmeijerei...