Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei gada debitantes tituls

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei gada debitantes tituls
Līga Dekmeijere

Jau ziņojām par Līgas Dekmeijeres startu ASV populārajās komandu sacensībās "World Team Tennis". Pēc sacensību beigām Līga saņēmusi arī apbalvojumu, kā gada debitante šajā turnīrā.

eSports.lv jau ziņoja, ka ASV populārās sacensības "World Team Tennis" sacensības šogad notiek no 2. līdz 26. jūlijam, kur par čempionu titulu sacenšas desmit komandas. Līga Dekmeijere turnīrā startēja pirmo reizi un bija iekļauta Sentluisas „Aces” komandas sastāvā. Sacensību kalendārs bija ļoti spraigs, jo no 2. līdz 22. jūlijam katrai komandai jāaizvada 14 priekšsacīkšu cīņas, turklāt vēl jāveic pārbraucieni starp sacensību norises vietām. Katrs duelī ir pieci mači - vīriešu vienspēle, sieviešu vienspēle, vīriešu dubultspēle, sieviešu dubultspēle un jauktā dubultspēle. Lai pasargātu tenisistus no pārslodzes, spēle ilgst līdz pieciem uzvarētiem geimiem. Kad aizvadīti visi mači, par uzvarētāju tiek pasludināta komanda, kas izcīnījusi vairāk geimu. Kopā ar Līgu Sentluisas komandā bija iekļautas tādas zvaigznes kā Anna Kurņikova, Kima Klijstersa (kopā ar viņu Līga aizvadīja arī dubultspēli) un arī šīs nedēļas Indianapolisas ATP turnīra finālists Sems Kverijs. Kopumā Dekmeijeres komandai gan negāja pārāk labi – tikai piecas uzvaras 14 spēlēs, taču mūsu sportiste pamanījās tikt pie atzinības.

Pēc turnīra tika paziņoti arī labākie spēlētāji vairākās nominācijās. Par vērtīgākajiem spēlētājiem atzina indieti Leanderu Paesu un amerikānieti Vanju Kingu, bet par gada debitantiem amerikāni Marku Raselu un Līgu Dekmeijeri. Dekmeijere uzrādīja ceturto labāko rezultātu sieviešu dubultspēļu kopvērtējumā, kaut arī viņas komandai nebija klājies tik sekmīgi. „Esmu priecīga, ka varēju piedalīties šajā turnīrā, un balvas saņemšana man nozīmē ļoti daudz. Es noteikti to negaidīju – esmu pārsteigta”, pēc balvas paziņošanas pastāstīja Dekmeijere. „Liels paldies visiem, kas man palīdzēja iekļūt Sentluisas komandā. Vēl noteikti jāpateicas Tripam Filipsam, bez kura palīdzības es šo balvu neiegūtu (kopā ar Filipsu Dekmeijere apspēlēja Bobu Braianu un Lindseju Lī Voutersu jaukatās dubultspēlēs un tikai ar 4:5 zaudēja slavenajiem dubultspēļu speciālistiem austrālietei Renē Stabsai un indietim Leanderam Paesam-aut.). Cerams, ka nākamgad man atkal izdosies uzspēlēt šajā turnīrā”.

Izmantotie resursi:
wtt.com

  +4 [+] [-]

, 2009-07-27 01:14, pirms 15 gadiem
apsveicu viņu! tiešām prieks, ka bija tur tikusi un arī ieguva debitantes titulu - tā arī cīnīties un progresēt turpmāk

  -2 [+] [-]

, 2009-07-27 09:15, pirms 15 gadiem
kads vel progres turpmak, sen jau vajadzeja kārt raketiti uz nagliņas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja