Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Grieķijā pamatturnīrā gan Zariņa, gan Marcinkeviča

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Grieķijā pamatturnīrā gan Zariņa, gan Marcinkeviča
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze

Grieķijas ITF 10 000 Volosas tenisa pamatturnīrā iekļuvušas divas Latvijas sportistes. Diāna Marcinkeviča izlikta ar otro numuru, bet Zane Zariņa pamatturnīrā iekļuvusi, pārvarot kvalifikāciju.

17 gadus vecā Zariņa (bez WTA ranga vietas) turnīru sāka ar kvalifikāciju, kurā ar 6:1, 6:0 pārliecinoši apspēlēja bulgārieti Silviju Žeļjazkovu un pamatturnīra pirmajā kārtā tiksies ar citu Bulgārijas pārstāvi - Liānu Todorovu. Bet Diānai Marcinkēvičai (WTA 564.) vieta pamatturnīrā jau bija garanēta, un viņa izlikta ar otro nurmu un pirmajā kārtā tiksies ar Moldovas pārstāvi Anastasiju Stepu.

Abas mūsu sporistes piedalīsies arī dubultspēļu turnīrā, spēlējot pārī ar citu valstu pārstāvēm. Zariņas pāriniece būs ukrainiete Juliana Umaneca, bet Marcinkevičas - vāciete Ksenija Suvorova.

Tikmēr Bajamonas (Puertoriko) ITF 25 000 sērijas turnīrā divas no trim kvalifikācijas kārtām jau pārvarējusi Aļina Jerjomina, kura pirmajā kārtā bija brīva, bet otrajā ar 3:6 6:2 6:1 pieveica Mājiniesi Karolu Fernandezu. Izšķirošajā cīņā par iekļūšanu pamatturnīrā Jerjomina spēlēs ar Esteri Goldfeldi no ASV.

Stokholmas ITF 10 000 pamatturnīrā būs divas Latvijas pārstāves - Irina Kuzmina un Līga Dekmeijere, bet kvalifikācijai pieteikusies Elīna Seņko. Visas savas pretinieces vēl nav uzzinājušas.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-10-26 18:12, pirms 15 gadiem
Valdi, esi tik pārliecināts, ka Seņko nebūs Stokholmas pamatā?

     [+] [-]

, 2009-10-26 19:30, pirms 15 gadiem
kārumiņš rakstīja: Valdi, esi tik pārliecināts, ka Seņko nebūs Stokholmas pamatā?
Kāpēc lai būtu.Smieklīgi jau ir tas,ka viņa mēģina tur piedalīties.Viņa pat Latvijas mēroga jauniešu turnīros reti kādu spēli ir uzvarējusi.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-26 22:53, pirms 15 gadiem
viņa bija kkāda piektā aiz pamata svītras. nav ne kvalī, ne rāda, ka atsaukusi dalību. ja piecas no pamata izstājušās, tad, visticamāk, viņa tur.