Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei Štutgartē neveiksme

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei Štutgartē neveiksme
Līga Dekmeijere

Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere šodien cietusi neveiksmi Štutgartes (Vācija) WTA „Premier” sacensību 1. kārtā. Pārī ar baltkrievieti Tatjanu Putčeku Līga zaudēja mājiniecēm Julijai Gergesai un Jasminai Vērei – 5:7, 6:7(5).

Līga Dekmeijere, kura WTA dubultspēļu rangā šonedēļ ieņem 67. vietu, šonedēļ no Amerikas ieradusies Eiropā un uzreiz ķērusies pie lietas – starts Štutgartes WTA „Premier” dubultspēļu turnīrā. Štutgartē Līga spēlēja arī pērn, bet bez īpašiem panākumiem – kopā ar ķīnieti Šuaju Pengu tika zaudēts jau pirmajā kārtā.

Šogad par pārinieci turnīrā Līga bija izvēlējusies 31 gadu veco baltkrievieti Tatjanu Putčeku, kurai šorīt no rīta bija jāaizvada vienspēļu kvalifikācijas izšķirošā spēle. Dubultspēļu rangā baltkrievietei šobrīd 65. vieta. Pretiniekos 1. kārtā Dekmeijerei un Putčekai tika ielozētas mājinieces Julija Gergesa un jasmīna Vēre, kurām dubultspēļu rangā attiecīgi 71. un 81. vieta.

Abu duetu izredzes uzvarēt tika vērtētas līdzīgi un tāds iznāca arī pirmais sets. Lai arī vairākas reizes dueti zaudēja savu servi, tomēr tikt priekšā ar vairāk nekā viena geima pārsvaru neizdevās nevienam no tiem. Jau šķita, ka būs jāspēlē taibreiks, tomēr vācietēm izdevās labi nospēlēt 12. geimu un setu savā labā noslēdza viņas – 7:5. Otro setu Gergesa un Vēra iesāka pārliecinoši, tiekot priekšā ar 4:1 (bija arī vienas uzvarētas izspēles attālumā no 5:1), tomēr Latvijas/Baltkrievijas duets nepadevās un panāca 4:4. Atšķirībā no pirmā seta uzvarētājas noteica taibreikā, kurā labāk veicās vācietēm – 7:5 tajā un uzvara visā spēlē.

Līdz ar to Štutgartes turnīrs Līgai jau noslēdzies. reitinga punktu skaitu šoreiz nav izdevies palielināt, bet iegūta 1325 ASV dolāru prēmija.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-26 20:23, pirms 14 gadiem
...kortam, priekš treniņiem būs jālasa pudeles....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja