Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis izcīna sezonas otro dubultspēļu titulu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis izcīna sezonas otro dubultspēļu titulu
Miķelis Lībietis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Miķelis Lībietis no Telavivas mājās dosies ar diviem zaudējumiem vienspēļu turnīra 1. kārtā, toties ar "Futures" dubultspēļu titulu. Lībietis piektdien kopā ar Jaunzēlandes tenisistu Benu Maklahlanu finālā atspēlēja mačbumbu, izcīnot otro titulu kopā šomēnes.

Lībietis ar Maklahlanu 6. februārī kļuva par Baku turnīra čempioniem, bet šonedēļ Izraēlā bija izlikti ar pirmo numuru. Miķelis ar pārinieku četros mačos zaudēja tikai vienu setu, kas notika šodien finālā pret ASV komandu Aleksioss Halebians/Raiens Lipmans – 3:6, 7:6(3), 12:10.

Latvijas un Jaunzēlandes komanda 2. seta 12. geimā pie rezultāta 5:6 ar savu servi atspēlēja mačbumbu, bet pati punktu cīņai spēja pielikt tikai ar piekto mačbumbu. Lībietis vienspēļu turnīra 1. kārtā zaudēja šodien uzveiktajam Halebianam, toreiz neizmantojot piecas mačbumbas. Dubultspēļu turnīra dalībniekiem šodien bija jāaizvada gan pusfināls, gan fināls.

Lībietis izcīnījis septiņus "Futures" dubultspēļu titulus, kā arī vienreiz uzvarējis "Challenger" dubultspēļu sacensībās. Turnīrs Izraēlā Miķelim bija pēdējais pirms nākamajā nedēļā gaidāmajām Deivisa kausa cīņām Daugavpilī, kur mūsu komanda sacentīsies ar Monako tenisistiem. Lībietis būs šīs Latvijas izlases sastāva pirmais numurs.