Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Lībieša un Pavlova duets sasniedz finālu

Lībieša un Pavlova duets sasniedz finālu
Deniss Pavlovs
Foto: Gintars Kavacis

Latvijas tenisistu duets Miķelis Lībietis un Deniss Pavlovs izcīnījuši trešo uzvaru Santodomingo „Future” dubultspēļu turnīrā. Pusfinālā pārliecinoši (6:4, 6:1) tika sakauts ar pirmo numuru izliktais Andreja Kumancova (Krievija) un Matves Midelkūpa (Nīderlande) duets.

Šonedēļ Latvijas tenisisti Miķelis Lībietis un Deniss Pavlovs aizvada pirmo turnīru no četriem ieplānotajiem Centrālamerikas tūrē – Dominikānas Republikas pilsētas Santodomingo „Future” sacensības ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Vienspēlēs ne Deniss, ne Miķelis nepārvarēja pamatturnīra pirmo kārtu, taču abu duetam ļoti sekmīgi izdodas startēt dubultspēlēs.

Jau ziņojām, ka abi bija tikuši pie divām uzvarām, bet šodien gūts panākums arī pusfinālā. Lai arī pretinieki bija teorētiski spēcīgākie turnīrā – ar pirmo numuru izliktie Andrejs Kumancovs (Krievija) un Matve Midelkūps (Nīderlande), tomēr Miķelis un Deniss tika pie ļoti pārliecinoša triumfa (6:4, 6:1). Līdz ar to izcīnīta vieta finālā un 10 reitinga punkti.

Sestdien finālcīņā latviešu pretinieki būs divi Venecuēlas tenisisti – Pjero Luizi un Romeins Rekarte.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home


, 2010-11-26 00:15, pirms 13 gadiem
malacis miķelis un arī pavlovs. bet galvenokārt prieks par miķeli !
, 2010-11-26 15:53, pirms 13 gadiem
super! Tā turēt,puikas!
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
1

Ostapenko/Kičenoka piekāpjas Madrides 1/4 fināla izšķirošajā taibreikā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien 1/4 finālā zaudēja ar pirmo numuru izliktajam Beļģijas-Taivānas duetam Elīzai Mertensai/Suvei Sei - 7:6(0), 2:6, 7-10.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA
19

Madrides 1/8 finālā Ostapenko atzīst Žabēras pārākumu

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko 1/8 finālā zaudēja Āfrikas labākajai tenisistei Onsai Žabērai - 0:6, 4:6.
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: Jimmie48 / WTA
2

Ostapenko/Kičenoka atspēlējas un iekļūst Madrides 1/4 finālā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tenisa tandēms Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka šodien 1/8 finālā pārspēja Lielbritānijas-Čehijas duetu Ketiju Boulteri un Marketu Vondroušovu - 6:3, 7:6(6).