Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane Kolumbijā sasniedz ITF pusfinālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vismane Kolumbijā sasniedz ITF pusfinālu
Daniela Vismane. Foto: LTS/Kaspars Volonts

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane piektdien Kolumbijā sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Medeljinas W-25 turnīra pusfinālu.

Vismane (WTA 275.), kurā šajā turnīrā izsēta ar 11. numuru, ceturtdaļfinālā ar rezultātu 6-1, 6-3 uzveica argentīnieti Huliju Rjeru (WTA 522.). Pusfināla sasniegšana latvietei dod 18 WTA ranga punktus.

No pirmās kārtas Vismane bija brīva, otrajā viņa ar 6-3, 7-6 (8:6) uzvarēja bolīvieti Noelju Sevajosu (WTA 636.), bet trešajā ar 6-1, 6-3 guva virsroku pār čīlieti Danielu Segelu (WTA 219.).

Dubultspēlēs Vismane piedzīvoja zaudējumu pirmajā kārtā.

Tikmēr Diāna Marcinkēviča Francijā sasniegusi Havras W-25 dubultspēļu turnīra finālu. Marcinkēvičas un amerikānietes Kjāras Skollas duets, kas turnīrā izsēts ar ceturto numuru, piektdien pusfinālā ar rezultātu 6-2, 7-6 (7:3) uzveica spānieti Marinu Basolu Riveru un grieķieti Despinu Papamihailu.

Iekļūstot finālā, Marcinkēviča nopelnījusi 30 WTA dubultspēļu ranga punktus. Pirmā kārta Marcinkēvičas duetam bija brīva, bet otro viņas pārvarēja, Itālijas pārim pirmajā setā izstājoties.

Vienspēlēs Marcinkēviča (WTA 287.) nepārvarēja kvalifikāciju.