Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs nepārvar Sanktpēterburgas kvalifikāciju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pavlovs nepārvar Sanktpēterburgas kvalifikāciju
Deniss Pavlovs
Foto: Ginters Kavacis

Latvijas tenisistam Denisam Pavlovam Sanktpēterburgas turnīrs beidzies ar zaudējumu pirmajā kvalifikācijas kārtā Kazahstānas pārstāvim Jurijam Šukinam – 4:6, 2:6.

Pagājušajā nedēļā Pavlovs (ATP 337.) centās iekļūt Maskavā notiekošajā Kremļa kausa izcīņā, taču cieta neveiksmi, pirmajā kvalifikācijas kārtā piekāpjoties ukrainim Ivanam Sergejevam. Šonedēļ Deniss devies un citu Krievijas pilsētu – Sanktpēterburgu, kur arī startēja kvalifikācijā, taču arī šoreiz bez panākumiem.

Pirmajā kārtā Pavlovam pretī stājās 30 gadus vecais Jurijs Šukins no Kazahstānas (ATP 206.). Abiem tā bija pirmā savstarpējā spēle. Pirmajā setā Pavlovs divreiz zaudēja pie savas serves, un Šukins uzvarēja setu ar 6:4. Jāpiebilst, ka, servējot par pirmo setu, Šukinam nācās atspēlēt divas breikbumbas. Otrajā setā Kazahstānas sportista pārsvars bija vēl lielāks, un viņš Pavlovam zaudēja tikai divus geimus, mačā gūstot visnotaļ pārliecinošu uzvaru ar 6:4, 6:2.

Pavlovam šis ir jau septītais zaudējums pēc kārtas. Par startu Sanktpēterburgā ne naudas prēmiju, ne ranga punktus Deniss neieguva.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-10-24 11:48, pirms 14 gadiem
šovakar Gulbim izloze, ja?

  +1 [+] [-]

, 2009-10-24 14:09, pirms 14 gadiem
Šovakar tusiņš...

     [+] [-]

, 2009-10-24 14:33, pirms 14 gadiem
Ja kas, tad Gulbim pirmā kārta pret Florianu Maijeru St.Pēterpilī . Gulbis kā pēdējais tika pamatā.