Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova nekvalificējas Akapulko turnīram

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas sieviešu tenisa līdere Anastasija Sevastova māla sezonu turpina neveiksmīgi. Sevastova sestdien zaudēja Akapulko WTA "International" sērijas turnīra kvalifikācijā.

Kvalifikācijas sacensību pirmajā kārtā (lai tiktu pamatturnīrā, jāuzvar trīs mači), Sevastovai (WTA 154.) pretī stājās iepriekš uzveiktā spāniete Aranča Parra Santonha (WTA 232.). Anastasija viņu pirms nepilniem trim gadiem apspēlēja Eštorilas finālā (arī uz māla) – 6:2, 7:5. Arī šoreiz favorīte bija Latvijas tenisiste, taču ļoti nekvalitatīvā mačā tika piedzīvots zaudējums.

Sevastova pirmajā setā trīs reizes bija vadībā ar breiku, taču pārsvaru allaž izlaida. Pēdējo reizi tas notika pie rezultāta 5:4, kad viņa servēja par uzvaru setā. Uzdevums izrādījās pārāk sarežģīts, un Sevastova zaudēja trīs geimus pēc kārtas – 5:7. Otrajā setā Sevastova spēja savākties un guva revanšu ar rezultātu 6:3. Diemžēl izšķirošais trešais sets bija bezcerīgs – 1:6.

Sevastova zaudēja pretiniecei, kura servēja ļoti slikti – spānietei pirmā serve tikai 31%, kā rezultātā pieļautas 13 dubultkļūdas. Tiesa, pašai Sevastovai nebija diez ko labāki rādītāji – 50%. Kritiski vāji viņa nospēlēja pie otrās serves – uzvarēti tikai 33% punktu jeb 16/48. Savu servi Anastasija zaudēja astoņas reizes.

Piedalīšanās vienā mačā Sevastovai deva vienu reitinga punktu un 500 dolārus. Sevastova uz sava iecienītākā seguma šosezon piecos mačos iespējusi 2-3 bilanci, kas sevī ietver zaudējumus divu WTA turnīru kvalifikācijā.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-24 08:25, pirms 12 gadiem
Pavisam bezcerīgi, tikai bez rakešu laušanas. Gaidīsim mūsu jauno zvaigzni Aļonu.

     [+] [-]

, 2013-02-24 09:12, pirms 12 gadiem
Viens orts jau rakstīja, ka Sevastova stabili apsteigs Gulbi salīdzinoši reitingā...Uz to jau pirms gadiem aizrādīju, ka viņa ir darbarūķis, bet ne ar tik lielu talantu, lai tā visu laiku dzīvotos pa pirmo 100 vai 50.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-24 11:00, pirms 12 gadiem
nu ap pirmā simtnieka beigām Nastja varētu turēties.
Kas attiecas uz Aļonu, tad viņa karjeru sākusi daudz iespaidīgāk nekā Nastja un Diāna. Cerams tam būs spožs turpinājums.

     [+] [-]

, 2013-02-25 10:05, pirms 12 gadiem
Viņai ir īpašs talants, dažreiz liekas, ka viņa pati brīnās kur ir raidījusi bumbiņu un kā tā tur nokļuvusi.Arī izlozēs ir bijušas ļoooooooti daudz cūcenes, kā nekā dzimusi piektdienā uz 13.dat.Bet, manuprāt, viņai jau sen bija jāmaina treneris, nevis jāuzticas tam diletantam Ritneram.Kamēr viņa pati to nesapratīs, tikmēr muļļāsies pa kvalifikācijām, beigās netikts klāt pat tām. Nav jau arī nekāda vairs jaunā.