Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejniekam pirmā uzvara Zviedrijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejniekam pirmā uzvara Zviedrijā
Kārlis Lejnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Ar panākumu Zviedrijas pilsētas Falunas „Future” vienspēļu turnīru šodien uzsācis Latvijas tenisists Kārlis Lejnieks. Divos setos viņš apspēlēja mājinieku Milošu Sekuliču, bet otrajā kārtā tiksies ar vēl vienu Zviedrijas tenisistu Patriku Bridolfu.

Pēc Deivisa kausa cīņām Rīgā daudz laika atpūtai nav sanācis Kārlim Lejniekam (ATP 502.). Kārlis devies uz Zviedriju, kur Falunas pilsētā startē „Future” sacensībās ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Mūsu sportists vienspēļu turnīrā ir izlikts ar 6. numuru, bet pirmajā kārtā tikās ar Zviedrijas pārstāvi Milošu Sekuliču (ATP 820.).

Abu sportistu pirmā savstarpējā spēle noslēdzās ar latvieša panākumu (6:4, 6:3), dodot Kārlim vietu turnīra otrajā kārtā. Tajā pretiniekos būs vēl viens mājinieks – 19 gadus vecais Patriks Bridolfs, kuram rangā šobrīd 712. pozīcija. Arī pret viņu Lejnieks līdz šim nav spēlējis.

Par turnīra pirmās kārtas pārvarēšanu Kārlis saņēmis vienu reitinga punktu, bet turnīra uzvarētājs tiks pie 27 reitinga punktiem. Atgādinām, ka Kārļa mērķis šajā sezonā ir nopelnīt vēl apmēram 100 reitinga punktus, kas viņam garantētu dalību „Australian Open” kvalifikācijas turnīrā.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +4 [+] [-]

, 2010-09-22 17:28, pirms 14 gadiem
Malacis, tā tik turpināt Lai leģendārā distanču slēpošanas mājvieta Kārlim ir veiksmīga un izdodas tikt pie kārotajiem 27 punktiem.

     [+] [-]

, 2010-09-23 19:10, pirms 14 gadiem
Karlim otraa uzvara ->
Tennis-Ticker