Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis pieteikts kā Latvijas izlases kapteinis Deivisa kausā

Rolands Eliņš

Gulbis pieteikts kā Latvijas izlases kapteinis Deivisa kausā
Ernests Gulbis. Foto: Latvijas Tenisa savienība

Latvijas tenisa vīriešu izlase aizpildījusi pieteikumu marta sākumā gaidāmajai spēlei pret Taizemi, un izlasē iekļauts Ernests Gulbis, kurš turklāt pieteikts kā izlases kapteinis.

Latvijas vīriešu izlases iepriekšējais mačs Deivisa kausā bija pagājušā gada septembrī pret Turciju, un arī toreiz mūsu izlases sastāvā bija Ernests Gulbis, kamēr kapteiņa pienākumus pildīja Deniss Pavlovs.

Šoreiz Deivisa kausa mājaslapā atrodamajā pieteikumā Pavlova vārda vairs nav, un kā izlases kapteinis norādīts Gulbis. Latvijas labākais tenisists Gulbis (pasaules rangā 248. vieta) ir arī četru pieteikto spēlētāju vidū.

Latvijas izlases pieteikumā ir arī Roberts Štrombahs (ATP rangā 717. vieta vienspēlēs), kā arī Reinis Kupfers un Gustavs Dambiņš. Viņi visi trīs bija izlases sastāvā arī mačā pret Turciju, tiesa, spēlēja tikai Gulbis un Štrombahs.

Spēle pret Taizemi tiks aizvadīta Bangkokā marta sākumā. Tā norisināsies ceturtajā un piektajā martā, Latvijai aizvadot Pasaules 2. grupas pārspēles. Uzvara šajā mačā ļaus piedalīties Pasaules otrās grupas sacensībās, kamēr zaudējums nozīmēs atkāpšanos uz trešo grupu, proti, uz reģionālajām sacensībām.

Taizemes izlases sastāvā pieteikti pieci spēlētāji, no kuriem tikai viens – Višaja Trongčaroenčaikuls – ieņem vietu pasaules ranga pirmajā tūkstotī. Trongčaroenčaikuls ir 918. vietā ATP rangā. Izlasē ir arī Kasidits Samrejs (1302. vieta vienspēļu rangā), jaunie spēlētāji Tantubs Suksumrarns (1782. vieta) un Jutana Čaroenfons, kā arī Pručja Isaro.

Izmantotie resursi:
https://www.daviscup.com/en/draws-r...

  +3 [+] [-]

, 2022-02-22 20:27, pirms 2 gadiem
Labs!

     [+] [-]

, 2022-02-22 20:34, pirms 2 gadiem
bērni, lietojies saules aizsargkrēmu sejai, ja daudz jāuzturās saulē

  +1 [+] [-]

, 2022-02-23 01:16, pirms 2 gadiem
malacitis

     [+] [-]

, 2022-02-23 08:16, pirms 2 gadiem
Varēs Bankokā jaunajiem parādīt, kur labākās šmaras atrast