Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška iekļuvis Šefīldas dubultspēļu finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška iekļuvis Šefīldas dubultspēļu finālā
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Latvijas tenisists Andis Juška pārī ar francūzi Oliveru Šaro sasniedzis Šefīldas „Future” sērijas dubultspēļu turnīra finālu. Tajā viņu pretinieki būs ar 2. numuru izliktie briti Kriss Ītons un Dominiks Inglots.

Pēc zaudējuma Šefīldas „Future” vienspēļu turnīra . kārtā Andim Juškam palikusi cīņa par dubultspēļu titulu. Atgādinām, ka turnīrā Andis spēlē pārī ar francūzi Oliveru Šaro un viņu duets ir izlikts ar 1. numuru. Pusfināla spēlē vakar vakarā Latvijas un Francijas duets guva grūtu uzvaru pret īru Džeimsu Makgī un Nīderlandes sportistu Bārtu Van Monsju – 6:1, 3:6, 10:6. Sacensību finālā Juškas un Šaro pretinieki būs briti Kriss Ītons un Dominiks Inglots (izlikti ar 2. numuru).

Tikmēr Deniss Pavlovs (ATP 825.) Salvadoras pilsētā Santateklā piedzīvojis zaudējumu vienspēļu ceturtdaļfinālā. Mačā pret slovēni Borutu Puču (ATP 782.) Latvijas sportists piekāpās visai pārliecinoši – 3:6, 2:6. Turnīrā Deniss nopelnīja divus reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-01-22 09:49, pirms 14 gadiem
Jāni - 1. rindkopā ieliec, ar kādu numuru izlikti ir Ītons un Inglots
Šobrīd sanāk, ka viņi ir izlikti, bet ar kādu numuru, nav uzrakstīts

     [+] [-]

, 2010-01-22 10:20, pirms 14 gadiem
ceru, ka Andis tiks pie titula.