Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška iegūst dubultspēļu titulu Šefīldā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška iegūst dubultspēļu titulu Šefīldā
Andis Juška
Foto: Gintars Kavacis

Ar Latvijas un Francijas tenisistu Anda Juškas un Olivera Šaro uzvaru šodien Lielbritānijas pilsētā Šefīldā noslēdzies „Future” sērijas dubultspēļu turnīrs. Finālā spēlē Juška un Šaro apspēlēja mājinieku duetu Kriss Ītons un Dominiks Inglots ar 6:2, 6:4.

Otro nedēļu pēc kārtas Andis Juška (ATP vienspēļu ranga 405. vieta un 204. dubultspēļu ranga vieta) aizvadīja Lielbritānijā, piedaloties „Future” sērijas turnīros. Pagājušajā nedēļā Glāzgovā Andis pie uzvarām netika, bet šī nedēļa Šefīldā jau bija krietni labāka.

Vienspēļu turnīrā gan tika pārvarēta tikai viena kārta un iegūts viens reitinga punkts, taču dubultspēlēs kopā ar francūzi Oliveru Šaro izdevās apliecināt galveno favorītu statusu. Pirmā kārta turnīrā viņiem bija brīva, ceturtdaļfinālā ar tika uzveikti zviedrs Borgs un gruzīns Kuhalašvili, bet pusfinālā jau krietni smagākā spēlē Juška un Šaro tika galā ar īru Makgī un Nīderlandes sportistu Van Monsju – 6:1, 3:6, 10:6.

Šodien finālā Latvijas un Francijas dueta pretinieki bija mājinieki Kriss Ītons un Dominiks Inglots, kuriem sacensībās bija otrais numurs. Sīva cīņa gan neizdevās – Juška un Šaro uzvarēja ar 6:2, 6:4. Titula iegūšana abiem tenisistiem deva pa 25 reitinga punktiem.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-01-22 21:17, pirms 14 gadiem
prieks par tevi

     [+] [-]

, 2010-01-22 23:23, pirms 14 gadiem
pa skaisto -tagad top200 dubultspeles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja