Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Stenfordā sasniedz dubultspēļu ceturtdaļfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Stenfordā sasniedz dubultspēļu ceturtdaļfinālu
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Austrālijas tenisisti Arinu Rodionovu trešdienas pievakarē sasniedza Stenfordas "Premier" dubultspēļu turnīra 2. kārtu jeb ceturtdaļfinālu.

Ostapenko ar pārinieci divos setos pieveica par mājiniecēm uzskatāmās Nikolu Gibsu un Kerolu Žao (ASV/Kanāda) – 6:4, 6:4. Vienspēļu turnīru izgāzusī Ostapenko dubultspēlē nospēlēja krietni saturīgāk un bija savas komandas vilcējspēks. Ostapenko un Rodionovai uzvarai 1. setā vajadzēja divus breikus, bet 2. setā bija nepieciešami trīs.

Gibsa un Žao vairākus gadus sekmīgi startēja Stenfordas universitātes komandas sastāvā. Gibsa ir divkārtēja NCAA čempione, bet Žao vienreiz zaudēja vienspēļu finālā. Interesanti, ka abas Stenfordas vienspēļu turnīrā tikās 1. kārtā, pārākai trīs setos esot Gibsai.

Ostapenko par dubultspēļu speciālisti kļuva Vimbldonā, kur ar amerikānieti Kristīnu Makheilu tika līdz 3. kārtai un kopā ar Austrijas tenisistu Oliveru Maraku sasniedza jaukto dubultspēļu pusfinālu. Ostapenko līdz Vimbldonai bija bez uzvarām dubultspēlēs (0-4).

Iekļūšana Stenfordas ceturtdaļfinālā dod 100 reitinga punktus. Nākamais mačs būs piektdien pēc vietējā laika, kad, visticamāk, būs jāsacenšas 2013. gada čempionēm Rakeli Atavo un Ebigeilu Spīrsu, kuras izliktas ar otro numuru. Amerikānietes sezonas kopvērtējumā ieņem 11. vietu.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-21 08:46, pirms 8 gadiem
Vājš mierinājums mums!

     [+] [-]

, 2016-07-21 10:04, pirms 8 gadiem
Ierauj šļuku būs mierinājums

  -1 [+] [-]

, 2016-07-21 12:52, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Ierauj šļuku būs mierinājums
Labāk jau tevi......