Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko panākums arī Īstbornas dubultspēļu pirmajā kārtā

Agris Suveizda

Ostapenko panākums arī Īstbornas dubultspēļu pirmajā kārtā
Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku otrdien Īstbornas "WTA 500" dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā izcīnīja uzvaru.

Latvijas un Ukrainas duets, kas turnīrā nav izsēts, ar 4-6, 6-4, 10:8 izcīnīja uzvaru pār amerikānieti Nikolu Meličaru-Martinesu un ķīnieti Džanu Šuai. Dubultspēļu otrajā kārtā Ostapenko un Kičenoka tiksies ar amerikāņu Šelbijas Rodžersas un Dezirē Kravčikas un Lielbritānijas dueta Herieta Dārta un Hetera Vatsone dueļa uzvarētājām.

Pagājušajā nedēļā Ostapenko/Kičenoka triumfēja Birmingemas "WTA 250" turnīra dubultspēļu sacensībās. Latvijas tenisistei tas bija piektais WTA dubultspēļu tituls karjerā. Ostapenko un Kičenoka mēneša sākumā aizcīnījās līdz Francijas atklātā čempionāta dubultspēļu turnīra pusfinālam, abām šo fāzi sasniedzot pirmo reizi karjerā. Februārī viņas cīnījās Dubaijas "WTA 500" turnīrā finālā, kurā piedzīvoja zaudējumu.

Jau ziņots, ka Ostapenko vienspēļu turnīrā veiksmīgi sāka sava pērn izcīnītā titula aizstāvēšanu, otrajā kārtā ar 6-4, 6-4 pārspējot Austrālijas tenisisti Ajlu Tomļanoviču. Turnīrs Īstbornā norisināsies līdz nedēļas beigām, un šīs ir pēdējās sacensības pirms Vimbldonas čempionāta.

Izmantotie resursi:
LETA