Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Lefevre zaudē 1.kārtā, Žgunam uzvara

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere un Lefevre zaudē 1.kārtā, Žgunam uzvara
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere duetā ar francūzieti Sofiju Lefevri šodien cietusi zaudējumu Luksemburgas WTA dubultspēļu turnīra 1.kārtas mačā. Ar 3:6, 1:6 viņas atzina grieķietes Eleni Danilidu un vācietes Jasminas Vēres pārākumu.

Pēc vairāk nekā mēneša pauzes Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere (WTA 98.) izmēģināja spēkus WTA „International” sērijas dubultspēļu turnīrā Luksemburgā. Par pāriniece latviete bija sarunājusi francūzieti Sofiju Lefevri (WTA 106.).

Diemžēl turnīrs pārāk ilgs Latvijas un Francijas duetam neizvērtās – jau pirmajā kārtā zaudējums ar 3:6, 0:6 pret Eleni Danilidu (Grieķija) un Jasminu Vēri (Vācija). Turnīrā Līga ieguva tikai vienu reitinga punktu, kā arī 430 ASV dolāru prēmiju.

Tikmēr ar uzvaru "Future" vienspēļu turnīru Grieķijas pilsētā Parosā uzsācis Adrians Žguns (ATP 846.) Viņš ar 6:3, 6:2 uzveica mājinieku Haralamposu Kapogiani (ATP 1072.). Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā Adrians Kosas „Future” turnīrā aizcīnījās līdz pat finālam.

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...
ITF Tennis - Home Page