Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvietēm zaudējumi Grieķijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvietēm zaudējumi Grieķijā
Zane Zariņa
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Neveiksmīgi Saloniku ITF sērijas tenisa turnīrā startējušas Latvijas tenisistes. Gan Diānai Marcinkevičai, gan Zanei Zariņai nav izdevies tikt tālāk par sacensību pirmo kārtu ne vienspēlēs, ne dubultspēlēs.

Šajā nedēļā Grieķijas pilsētā Saloniki norisinās ITF sērijas tenisa turnīrs ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Latviju tajā pārstāvēja divas tenisistes – Diāna Marcinkeviča un Zane Zariņa. Ja Zariņa noteikti nebija starp sacensību favorītē, tad Marcinkeviča gan, tomēr nevienai no viņām tālāk par pamatsacensību pirmo kārtu neizdevās tikt.

Kā pirmā turnīru iesāka Zariņa, kura WTA rangā pagaidām neatrodas. Viņa startēja vienspēļu kvalifikācijā, kur pirmajā spēlē pieveica britu sportisti Natašu Sterlingu – 4:6, 6:3, 6:4, bet izšķirošajā mačā ar 4:6, 6:4, 4:6 zaudēja rumānietei Kristinai Bjankai Danailai. Līdz ar to pamatturnīrā vienspēlēs Zane neiekļuva. Diāna Marcinkeviča (WTA 605.) turnīrā tika izlikta ar augsto trešo numuru, tomēr jau pirmajā pamatturnīra mačā šodien ar 4:6, 7:5, 3:6 zaudēja slovākietei Ludmilai Cervanovai (WTA 1001.).

Abas Latvijas jaunās sportistes startēja arī dubultspēļu turnīrā, katra gan ar savu pāriniece. Diāna kopā ar Julianu Umanecu (Ukraina) ar 6:7(3), 2:6 zaudēja vācietēm Lizai Brinkmanai un Lēnai Marijai Hofmanai, kamēr Zane pārī ar Kseniju Suvorovu (Vācija) ar 1:6, 3:6 piekāpās bulgāriešu Nedeždas Vasiļjevas un Dalijas Zafirovas priekšā. Tādējādi turnīrā mūsu tenisistes pie reitinga punktiem netika.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-10-21 19:24, pirms 15 gadiem
žēl ka taa