Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Blūmfīlds uzvar dubultspēli Itālijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs un Blūmfīlds uzvar dubultspēli Itālijā
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts

Sekmīgi Itālijas pilsētas Kremonas "Challenger" dubultspēļu turnīru šodien uzsācis Latvijas tenisists Deniss Pavlovs. Pārī ar britu Ričardu Blūmfīldu viņš pārspēja ar 3. numuru izliktos poļus Olejničaku un Bednareku (7:5, 7:5), garantējot vietu ceturtdaļfinālā.

Jau ziņojām, ka šajā nedēļā Latvijas tenisists Deniss Pavlovs devies uz Itāliju, kur Kremonas pilsētā norisinās "Challenger" sērijas tenisa turnīrs ar balvu fondu 30 000 eiro. Vienspēļu turnīrā Deniss bija izlikts ar 8. numuru, tomēr jau pirmajā kārtā cieta neveiksmi pret austrālieti Niku Lindālu – 7:5, 3:6, 6:7(1). Šodien Denisam kopā ar britu Ričardu Blūmfīldu bija jāaizvada dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēle. (Interesanti, ka neilgi pirms šīs spēles zaudējumu pret Lindālu otrajā vienspēļu kārtā cieta arī Blūmfīlds).

Dubultspēļu turnīrā Pavlovs un Blūmfīlds nebija izlikto duetu vidū (ATP dubultspēļu rangā attiecīgi 241. un 458. vieta), kamēr viņu pirmie pretinieki gan – poļiem Davidam Oleiničakam un Tomašam Bednarekam (rangā attiecīgi 289. un 167.) bija 3. izlikto numurs. Spēles pirmajā setā pārmaiņus vadībā bija te viens, te otrs duets, bet beigās veiksme bija Pavlova un Blūmfīlda pusē, kuri setu uzvarēja ar 7:5. Otro setu labāk iesāka poļi, tiekot breiku priekšā un turoties vadībā līdz pat astotajam geimam, kad rezultāts tika līdzsvarots. Seta izskaņā atkal veiksme bija Latvijas un Lielbritānijas dueta pusē un tāpat kāpirmajā setā viņiem padevās breiks 12. geimā, kas ļāva svinēt uzvaru arī mačā – 7:5, 7:5.

Uzvara abiem tenisistiem deva 13 reitinga punktus un vietu ceturtdaļfinālā, kur būs jāspēlē pret itāliešiem Danieli Bračiali un Alesandro Moti.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja