Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča turpina cīņu par Tallinas ITF tituliem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkeviča turpina cīņu par Tallinas ITF tituliem
Diāna Marcinkeviča

Divas uzvaras Tallinas ITF turnīrā šodien guvusi Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča. Vienspēlēs tas ļāvis tikt ceturtdaļfinālā, bet dubultspēlēs kopā ar krievieti Aleksandru Artamonovu jau pusfinālā. Tikmēr Izraēlas pilsētas Eilatas „Future” turnīrs noslēdzies latviešiem Kārlim Lejniekam un Miķelim Lībietim.

Tallinas (Igaunija) ITF 10 000

Diāna Marcinkeviča (WTA 575.) šodien aizvadīja divas Tallinas ITF turnīra cīņas. Vispirms vienspēļu 2.kārtā viņa tikās ar čehieti Martinu Borečku (WTA 758.). Pirmais sets tika zaudēts, bet divos nākamajos uzvarēts (4:6, 6:0, 7:5), kas deva vietu ceturtdaļfinālā. Tajā rīt jātiekas ar slovākieti Zuzanu Luknarovu (WTA 498.).

Tikmēr dubultspēlēs kopā ar krievieti Aleksandru Artamonovu izcīnīta otrā uzvara – šoreiz 6:4, 6:1 pret Katarinu Negrinu (Austrija) un Lizanni Van Rītu (Nīderlande). Pusfinālā ar 1.numuru izliktajam Latvijas/Krievijas duetam pretī stāsies krievietes Janīna Darišina un Polina Rodionova.

Eilatas (Izraēla) „Future” 10 000

Ar zaudējumu pusfinālā dubultspēļu turnīrs Izraēlā noslēdzies Kārļa Lejnieka un Miķeļa Lībieša duetam. Spraigā triju setu spēlē viņi ar 4:6, 6:3, [3:10] piekāpās serbam Nikolam Cacičam un kanādietim Stīvenam Diezam. Par pusfināla sasniegšanu katrs no latviešiem nopelnīja pa sešiem ranga punktiem. Vienspēlēs ne Kārlim, ne Miķelim ranga punktus izcīnīt neizdevās.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2011-01-21 13:46, pirms 13 gadiem
nu galvenais ka piedalaas un censhaas.
veiksmi turpmaak